Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat,mám možnost koupit fiat punto II 1.2 r.v.2000 44kw ,ale co se mi nezdá,je že motor je celej potečenej od oleje i vana,ale nekape.Jakoby "prosakoval", a když na to chytnu ,tak jako kdyby to bylo čerstvý ,nevím čím to je ,mohli byste mi někdo prosím poradit ,co by to tak mohlo být a kolik by stála oprava.Děkuji
Já mám zkušenost osobní s Fiatem Punto II a nemůžu doporučit. Pořád se něco "sralo". Velký problém je i elektrické servo. Někdy vynechává, pokud vynechá za jízdy, tak to je průser.
Světla absolutně nesvítí, nepomůže nic. Nedoporučuju.
Já ho zase naopak můžu jen doporučit. Nes. se mi vůbec (v Puntech mám najeto asi 300kkm). Světla svítí dobře (aspoň ty po FL). Zašedlý plast, vypálené paraboly, žárovky s modrým světlem?
Servo je slabina, řekl bych že odejde u čtvrtiny aut, zlatá klasická hydraulika... Přesně tam odchází snímač natočení volantu, repas asi 5kKč. Většinou o sobě dává vědět předem. Náhle vynechá servo na začátku zatáčky = ano průser, ale platí to pro každé auto. U hydrauliky praskaj hadice atd. S el. servem má problém i Fabka... Mít jistotu = jezdit autem bez posilovače
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.