Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přepsat auto + eko daň

Od: hullok odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si koupit starší auto. Dotyčný je z jiného kraje, jak se dnes přepisuje auto?

Je potřeba abychom tam byli spolu?

Poté se chci zeptat jak poznam, zda dotyčný zap!atil eko daň?

Děkuji vám všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

2x
Jed si pro něj v úřední den a vše vyřídíš s prodejcem osobně.(zkušební jízda,evidenční kontrola a potom přepis)

hullok
hodnocení

Dobře děkuji, chtěl bych se ještě zeptat, kde zjistím nebo jak, jetsli na autě byla zaplacena eko daň?

Děkuji

harley

Je to napsané ve velkém techničáku , pokud je zaplacená

hullok
hodnocení

Dobrý den,

zajímá mě, zda se dá koupit auto a velký TP mi majitel poté jak jej na mě odhlásí pošle českou poštou? Prý se to takto dělalo dříve, je to možné i nyní?

Děkuji

danys*
Když bude mít protokol z ek na vaše jméno, plnou moc úředně ověřenou a pojištění,tak to může přihlásit na vas a PK vám to poslat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]