Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led pásky na STK?

Od: libor007® odpovědí: 7 změna:
Zdarec, chci si přidat led pásek do kufru auta, ta bludička mi nestačí. Bude nějaký problém při STK?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
05.05.16 19:42
hodnocení

1x

Ne

zakus*
05.05.16 22:40
hodnocení

0x

Ne

fik
hodnocení

0x

Tak kdyby byl technik obzvášť velká svině tak by problém být mohl,protože je to neschválená výbava,ale jinak problém nebude,osvětlení v kufru vážně na nic vliv nemá

fiser22*

Samozřejmě, za předpokladu že bude instalace aspoň trochu vypadat, smotek drátů zkroucených dohromady už by mohl být trochu problém...

stonek*
hodnocení

0x

Problém by to podle mě správně měl být, minimálně jako lehká závada. Předpokládám, že to nebudete napájet z vlastních baterií a ani přes CL zásuvku, ale uděláte zásah do elektroinstalace - modifikaci.

fik

Právě,úplně zcela oficiálně to problém je,ale snad ani neexistuje technik který by kvůli tomu auto nepustil,to by musel opravdu vyloženě chtít něco najít. Já jsem taky podobnou věc řešil u feldy,ale méně nápadně než LED pásky,na levé straně v kufru je malinká lampička,ta sama o sobě moc nesvítí a instalace silnější žárovky by byla o hubu,protože by se mohl ten plast začít tavit,tak jsem stejnou lampičku dal i na druhou stranu a teď už je to osvětlení ucházející a nebije to tolik do očí jako ledky..taky je to oficiálně zásah do originální elektroinstalace ale nikdy to nikdo neřešil,ani větší věci neřeší,pod předním nárazníkem mám decentní lízátko,což už je vidět i z venku a ani na to nikdy technik nezavedl řeč

amidamaru*
hodnocení

0x

Nemůže.Je to vedené jako nadstandartní výbava.Já mám ledky jak v osvětlení vnitřku,tak kufru,a k tomu i osvětlení značky.Ještě jsem dostal pochvalu,za tuning.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]