Já bych řekl, že může. Mám souseda, který to prožívá ještě více. S autem by nejel do myčky kdyby šlo o život a meje to zásadně ručně a ještě jen nějakou speciální houbou buhví odkud...na jedno umytí to vidím snad kubík vody, neli více.
luke237
Kdysi jsem slysel o znamem jednoho rodinneho prislusnika, ktery svoje auto po kazdem navratu z jizdy v desti vytrel v garazi jelenicovou kuzi do sucha. Nutno priznat, ze jeho auto i pres sva leta vypadalo jako kdyby prave sjelo z vyrobni linky. Jestli si vzpominam dobre, tak to byl Fiat 125p
Myčka, wapka, kýbl a smetáček, je tolik způsobů, že než je všechny vyzkoušíš, tak bude zase zasraný. Nebo to vem špachtlí, to pak pro příště nebudeš řešit, jestli něco poškodíš nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.