Nejste přihlášen/a.
Zdravim chci se zeptat jak to je s tuningem exterieru čistě nárazníky a tak? Kola a podvozek vim zapsat do tp a zbytek? Děkuji
A žadný zapisování d TP? Jen čístě tam musí být to písmeno E?
Například toto : tuning-car.cz/...
pokud jsem pozorně četl vyhlášku která od 1.1.2015 taxativně vyjmenovává co a jak se do TP pro jednotlivé kategorie zapisuje, tak jsou to pouze změny technických údajů...tedy údajů již zapsaných, které jsou povinné, vyjmenovává je stejná vyhláška...délka, výška, šířka a alternativní a variabilní provedení...například už výrobci kteří vystavují k novým autům TP píší ...
*12: ( délka) s ochrannám rámem + 180 mm
*14: výška: při standardní výšce pérování XXXX
takže nárazníky, blatníky ani výfuky se tam nezapisují, protože pak by se zapisovalo i okno, klika, dveře, zimní clona chladiče a další ktraviny...
Co se změní tím tuningem?
Jak je to s tuningem? Moje odpověď možná nebude úplně v rámci pravidel. Nicméně, řekl bych, že už několik let to není v módě, naopak mě osobně to připadá nevkusné a to jsem mladý člověk zapálený do aut. A co hlavně, většinou se díky tomu pozná pitomec za volantem, tak bacha na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.