Mám problém od doby co sem se snažil zápočet rádio do auta. Při zkoušce jestli rádio funguje mi netočí motor, nestartuje auto, palubní počítač nesvítí, pouze otáčkoměr po otočení klíčků reaguje. Pojistky všechny výměně a furt nic. Napadla mne baterka může být i jiný problém? Díky za radu
Kámošovi tohle dělalo po prudkým dešti,že otáčkoměr vylítl nahoru a nic to nedělalo. Po vyschnutí už vždycky normálně,problém byl v pojistkovce jak už bylo řečeno
Pokud jsi makal do pojistkovky tak to bude ono,tam jsou dost nekvalitní spoje a něco jsi mohl utrhnout,chce to vzít pájku a všechno to proletovat. Kdyby jsi měl vybitou baterku,tak se přece aspoň rozsvítí kontrolky,to by musela být už úplně na nule aby ani to ne
Tohle se mě nezdá,i tak by se měly aspoň slabě rožnout kontrolky. Máš někoho kdo má voltmetr? než ji vyhodíš tak ji přeměř,aby jsi neměl zbytečně další investici
Dej baterku do auta a připoj nabíječku,pokud se ani pak nerozsvítí kontrolky tak je problém 100% jinde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.