Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zvolit osvědčený+kvalitní autobazar v JČ

Od: lubro® odpovědí: 2 změna:

V rámci prodeje ojetého vozidla bych potřeboval doporučit nějaký osvědčený a kvalitní autobazar v Jižních Čechách - nejlépe v okrese Písek či Strakonice (ale není to podmínkou). Ono když si dá člověk inzeráty, tak tradičně volají z AAA a auto esa, a jet jim tam prodávat auto se může změnit v několika-hodinovou tzv. noční můru, nemluvě o stažení reálné ceny vozu na nějaké minimum. Prostě zda má někdo zkušenost s autobazarem, kde mají slušné a seriozní jednání a zároveň dobrou prodejnost, aby tam auto nezůstalo "navěky". Pochopitelně to záleží i na lokalitě. Poradí někdo? Díky předem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

0x

Jde vidět, že už jste v AAA byl, také mám s nima podobnou zkušenost :(

Já to nakonec prodala přes auto salon, přes který jsem si kupovala nové auto, dali to na jejich stránkách do nabídky a do měsíce jsem to prodala:) Dostala jsem podstatně více, než nabízelo aaa. Nikdio mě tam neoblboval, nikdo mi nelhal. Jsem z jiného kraje, než vy, zkuste se mrknout po salonech a servisech ve vašem kraji, většina autorizovaných tuto službu nabízí.

hodnocení

Myslím, že tu špatnou zkušenost s AAA má docela hodně lidí...Nicméně než auto-salon bych spíše chtěl poradit nějaký ten dobrý autobazar v JČ *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]