Dobrý den, Prosím o radu mám škodu Fabia 1 74kW 2003 výroba ELEGANCE a přestává funfovat dálkové ovládání. Dálkové ovládání na centrál funguje z bezprostřední blízkosti auta tj. 1m. Baterie jsou vyměněné a stále musím stát u auta aby se zamčelo nebo otevřelo a to se povede až na několikáté zmáčknutí tlačítka. Otevírání kufru nefunguje vůbec. Mohl by mi prosím někdo poradit kde se nachází přijímač signálu na DO? Popřípadě jak tento problém vyřešit? Budu vděčný za každou radu.
A druhé DO nemáte? Takhle jen tušíme, že chyba je ve vysílači a ne jinde. Mimochodem, co je to za typ a kde jste zjistil cenu 2500 Kč? Pokud je to cena za náhradní klíčenku, tak je hodně přestřelená...
doplněno 29.04.16 11:59:
Nojo, já mám pořád před očima klíč a samotný DO v klíčence z domácí Feldy. Služební Fábku sice mám, ale nevrtám se v ní, tak mi nedošel ten rozdíl. Nicméně, jak píše @dabel, pořád je tu možnost to "downgadovat"
sytry*
Cenu mi poslali rovnou z obchodu na klíče Do. Cena je za kompletní nový klíč včetně imobilizéru. Jedná se o ovladač se 3 tlačítky zamčeno,kufr,odemčeno. Kdybych věděl kde je přijímač podívám se jestli není chyba v něm.
maik
Ahoj tvůj problém je 100% v dálkovém ovládání klíče. Kompletní klíč z dálkou,čistým imo a nevybroušenou planžetou stojí na bazaru,nebo bazoši max. 1 tis. Kč. Každý klíč má číslo,tak mrkni na to své a podle toho jsi jej kup. Příjmač-komfortku najdeš sespod palubní desky pod krytem u řidiče nad plynovvým pedálem. Ale komfortkou to opravdu není. Je to stará bolest těchto klíčů.
sytry*
Děkuji za radu a jak mám postupovat dále když už klíč s čistým imo mám a chci aby fungoval na autě? S vyfrezovanim planzety počítám.
maik
Lze jen přehodit tyčinku imo ze starého klíče do nového,nebo nový klíč znovu nakodovat -spárovat Vagem. K tomu potřebuješ Vag KKl a znát pin z tvé Fabky. To bylo vždy přiloženo na bílém štítku od výrobce. Pokud jej nemáš,tak zas potřebuješ Vag-Tacho a pin vyčíst. Nejednoduší je fakt přehodin tyčinku a nebo ještě nechat starý spodek klíče a dát na něj jen vrchní část vysílač k dálce. Tu spáruješ podle návodu v z knížky od škodovky. Nic složitého.
Přijmač je součástí komfortky a tu najdeš u relátek pod volantem,musí dolu ten plast s otočným spínačem světel Sundavá se to více méně jak na oktávce vectra-club.cz/...
sytry*
V tomhle se moc neorientuji můžete mi prosím vysvětlit downgradovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.