Nejste přihlášen/a.
Zdravím, do půl roku mám v plánu dělat profesní průkaz, je to mnoho teorie a rád bych se již nyní začal připravovat, ale nemám podklady. Nevíte prosím Vás, není někde na internetu třeba zkouška nanečisto, jako je to s testy na autoškolu na stránkách ministerstva dopravy?
Jestli ty jsi to náhodou nepřehlédl. Na stránkách ministerstva v levo dole je ZPZ a testy na nečisto, skládají se z 8 oblastí po 10 otázkách. Jestli se pletu, opravte mě někdo.
Hanzlak.
nepleteš zrovna v tomdle směru ted pohybuju mě to čeká za 2 týdny zkoušky a jsem s toho trochu na nervy když jsou jen dva pokusy, i když se snažim vše dělat na pprvé rád mam tu myšlenku že je víc pokusu uloženou v podvedomí
a přesně tam jak píšete jse nacházejí všecky otázky chce to si je projit postupně jednou nebo dvakrát a pak už jen dělat celý testy do zblbnutí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.