Nejste přihlášen/a.
přesně tyto jsem měl - zapojil jsem je jak jsem v jiném vláknu uváděl a vy jste se toho bál... tj. odstřihnul krabičku, tuším červený drátek dal do té pojistkové skříňky a bílý na parkovačku. Nicméně ta chytrá krabička má udělat právě to, že změní příjem při sepnutí parkovačky - proto neimprovizujte a zapojte podle tohoto návodu :
místo žlutého máte červený
vedle té označené zelené zásuvky je vpravo kostřící šroubek - tam dáte kostru... když už se to tahá, ať to není na motoru...
no vychází mi to logicky - černý kostra, bílý kostra plus přes parkovačku, červený klíček... zkuste, řekl bych, že to jde jen tak v ruce s těma prodlužkama, které jste jistě dostal v balení.
Nicméně upozorním znovu na vodotěsnost - i tyto "vodotěsné"měly do půl roku vodu na ledkách a skle! - vezměte si nějakou pásku - srovnanicen.cz/... - a přelepte spáru mezi sklem a kovem! Je tam minimální těsnění, které jistě do půl roku odejde.
Díky jmlc. Pokud se ale dívám na ten plánek, co uvádíte na xsaraforu, tak spíš mi přijde, že místo žlutého drátku je v mém případě ten černý. Dnes ještě zkusím proměřit dráty, třeba něco zjistím. Každopádně po prodejci požaduji návod - ten už ho poptává po distributorovi.
Díky za upozornění, určitě spáru něčím napatlám. Medvědí hovno zrovna doma mám.
Pane "Jmlc" měl jste pravdu. Dnes jsem zkusmo připojil světla na 12V baterii, co mám jako náhradní. Černý kabel je kostra (-), červený + na klíček a bílý nejspíše na parkovačku. Takže Vám děkuji a jakmile budu mít čas, montuji je na auto.
na aliexpresu to občas koupíte i za 100 Kč s dopravou zdarma
ze světla vedou 2 kabely , pokud máte jedničkovou nebo dvojkovou Oktávku nebo Passata 3BG s unifikovaným koncernovým přepínačem světel pod kterým je svorkovnice T17a s volnou pozicí na PIN, do které teče prout od nastartován í do zapnutí jakéjhokoliv světla, montáž je jednoduchá a napíšu Vám návod. Pokud máte jiné auto, bude dobré specifikovat jaké
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.