Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde pořídit auto

Od: clamp odpovědí: 7 změna:
Zdravím ve spolek, mám dilema kde pořídit auto, jestli v bazaru, přes inzerát a nebo od dovozce ze zahraničí? Máte zkušenosti, podělte se prosím. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

2x

Já doporučím klidně všechno,naletět můžeš jak v bazaru,tak na inzerát tak v zahraničí. Aby jsi nenaletěl musíš udělat jednu věc,vzít si sebou na prohlídku zkušeného automechanika a případně zajet auto ještě zkontrolovat do autorizovaného servisu-tam spíš kvůli administrativě a stočenému tachometru. Dneska kupovat ojeté auto bez mechanika to je čistý bláznovství když tomu člověk nerozumí...to prodejce okamžitě pozná a vnutí ti tu nejhorší plečku která se mu válí na place a nemůže ji prodat

Věř mi že těch pár stovek který tomu mechanikovi zaplatíš se ti bohatě vrátí

tomaslad*
hodnocení

1x

Inzeráty naopak brát prioritně, ale důsledně filtrovat a selektovat, je spousta seriozních lidí, co prodávají výhodně na inzerát svého milášška a není v tom žádná levá -matky po MD co dostali služebáka, důchodci, co jim sebrali papíry... , jen jde o to vyzobat ty rozinky a nastražené pasti ignorovat, ono se hodně pozná i ze stylu inzerátu, následně tónu hlasu a dobře kladených dotazů a své intuice.

asd1
hodnocení

0x

Auta kupuju v D od rodilého Němce.

mzxy*
hodnocení

0x

jedibně v SRN od privateanbitera nebo v lepším autohause který patří rodilí němci...bohužel trh s ojetinami a bazary zde ovládají balkánci a arabové

paspulka*
hodnocení

0x

Můžu vám říct jen tohle - sežeňte si známého z např.Škodovky nebo bazaru - ten vám doporučí dobré auto,jinak můžete naletět...

hulik*
hodnocení

0x

hmm, na inzerát jsem se kdysi spálil, od té doby i spousta známých. Radši osvědčenej autobazar co je na něm vidět že roste a lidi tam kupujou podle mně.

ladza*
hodnocení

0x

Je to úplně jedno kde, pokud máš čas na objíždění republiky, tak klidně inzerát. Já mám třeba od aček, a dobrý, ale kdybych to několikrát nezavezl ke známýmu před koupí, tak jsem měl doma pár pěkných šmejdů. Nejdůležitější je to prostě nechat pořádně prohlídkou někým, koho znáš, nebo aspoň víš, že nemá důvod ti nic zatajit. No akorát nevýhodu inzerátu vidím ještě v tom, že auto může být všelijak kradený a Bůhví co, takže taky nechat prověřit. Kdo má čas - klidně inzeráty - kdo nemá - bazary.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]