Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto vybrat?

Od: kozesina odpovědí: 15 změna:

Dobrý podvečer,

chtěl bych se tady zeptat uvažuji o koupi ojetého vozu ale nevím jaký, rozmyšlím se mezo 2-ma vozidly,

Jedno je Alfa Romeo GT rv2005 které se mi strašně libí,nebo Mercedes W210 facelift.

Jde mi které auto si mám vybrat chápu že tady budete namítat , že to jsou nebe a dudy ale zajímá mě váš názor děkuji

Všem pěkný večer.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

1x

Zdravím, obojí, není-li to OK stav Vás sežerou na náhradních dílech.

kozesina
hodnocení

Zdravím právě proto se ptám samozřejmě bych chtel topku v dobrém stavu
trtr

No tak to raději MB, tu ALFU budete myslím shánět daleko obtížněji v ucházejícím, možná TOP stavu.

harley
hodnocení

0x

Medvěd bude 15- 20 roků starý - kasička , Alfa to samé - z tohoto je to jedno co koupíš , nechej si 50 t na následný servis .

kozesina
hodnocení

Momentalne mam ted VW a uz ho mam delší dobu tak uvazuji o nejakem jincim vozitku mel jsem jeste pred tim bmw tds a byl jsem rad ze jsem ho prodal protoze se tam furt neco kazilo
kozesina
hodnocení

Po dlouhem 24 hodinovém uvažování me napadalo ještě to BMW uvažuji nad 320D jelikož jezdím dálky denně, ale pry se tam, kazí čerpadla?Je tomu tak?Popřípadě kolik taková oprava stojí?Děkuji za každou odpověď .

hodnocení

0x

Na MB seženete díly bez potíží - ale např. tlumiče na auto komplet 20tis... pokud nemáte možnost přes nějakou firmu načerno... Alfa romeo a GT k tomu - to je motor po smrti s tímto rokem... ani zdarma bych to nechtěl.

doplněno 26.04.16 20:21:

Starší auto se furt kazí - proto ho prodali, protože se kazilo ... musíte kupovat s někým, kdo tomu rozumí.

Jak zaznělo - 20-40 tis na nutný servis u téměř všech zánovních aut je nutností. Proto si odpočítejte tuto částku z celkově zamýšlené.

Hledejte jednoduchý osvědčený motor a vůz bez koroze. Každé auto se opotřebovává, ale kastle a motor musí být ok, jinak je to špatná koupě.

Já hledávám auta "po menší bouračce" nebo "po kroupách" - většinou si nechám opravit u známých za nějakou korunu, ale hlavně je to o dalších 30tis levnější a opravu si provedu dle svých představ - ne takové to látání PUR pěnou.

doplněno 28.04.16 08:05:

BMW s obsahem do 2 litrů je dobrý výběr z vámi uvedených ... ;)

trtr

Zdravím, asi tak, a pokud to má sloužit na kočkolap či kompenzaci něčeho, tak bych na to z fleku vykašlal.

kozesina
hodnocení

No dival jsem se na ty gt a jsou v dosti ucházejícím stavu okolo 110 tisíc

Mb se bojím te veliké pojistky a spotreby.

Toť můj názor.

pesk*

...jestli seš mladej kluk, tak budeš mít velkou pojistku stejně. To tak holt dneska je. A ty náhradní díly dneska ... když si koupíš nějaké novější VW nebo cokoli jiného ... motůrky jak kolovrátky dopované turbem aby to vůbec jelo, samá elektronika, samý čidlo, kvůli emisím DPF apod. - všechno je dnes choulostivá technika, která moc nevydrží a když se to podělá, tak to stejně stojí tisíce ne li desítky tisíc -- vyber si co chceš, každé má svá pro a proti.

trtr

Zdravím, než vylítanou Alfu, která je více v servisu než na silnici (obecné a docela pravdivé pořekadlo), tak raději MB, ovšem za motor z Boeingu se holt platí.

danys*
hodnocení

0x
Proč chcete takový pasti? Co třeba zvolit nejake BMW? Byt dražší, ale rozhodne lepší volba

mzxy*
hodnocení

0x

raději ten mercedes masařku, oblíbené auto německých taxikářů, i dnes tam tato auta jezdí i se stavem půl nebo 3/4 milionu km...s alfou skutečně nesrovnatelné auto

ladza*
hodnocení

0x

Já bych šel do té alfy, ale uvědom si, žemusí být v bavlnce, jinak uvidíš, že nic neuvidíš ani neuslyšíš :D

kozesina
hodnocení

Nějak jsem vás nepochopil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]