Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat velky TP

Od: bronas007 odpovědí: 3 změna:

zdravim mam problem jiz 2 mesice co jsem koupil Skoda Felicia z Prahy od pana jsem ji koupil za 20000kc dostal jsem maly TP a velky TP jsme se domluvily ze mi ho posle postou ze to ohlasi na me jelykoz pochazim z Chomutovska tak se musi udelat odhlaska v Praze 2 mesice pisu sms nic volam jo poslu jeste nebyl cas porad se vymlouva a ted jako kdyby spadl ze zeme mame spolu smlouvu o prodeji vozu do kolonky jsem dopsal ze velky TP doda po odhlaseni vozu poradte mi prosim jak to zneho dostat ci co mam rict na PCR predem dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

dojet za ním, nechat si podepsat plnou moc a sám vše zařídit. Nikdo jiný Vám nepomůže.

papene*
hodnocení

0x

Na PCR řekněte pravdu.Oni Vám poradí.

Ale nejspíš to co napsal Milan,že se musíte domluvit s prodávajícím.

Jestli ho dohoníte.

Hodně štěstí*palec*

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

oznamte mu že rušíte kupní smluvu, auto vracíte a okamžitě chcete zpět své peníze, jinak na něj dáváte trestní oznámení pro podvod vili...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]