Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit díru v podlaze auta

Od: bakon odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si spravit díru na podvozku v kufru. Chtěl bych zvrchu nalepit mamutem kus plechu a zespod něčím zadělat třeba zmelem a poté natřít černou barvou na podvozky, myslíte že tmel neodpadne?

Případně jak to spravit jednoduše doma bez svářečky?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

2x

Co třeba zkusit třeba nýtovačku, tmel asi časem odpadne.

hodnocení

2x

mamut je sice dobrý ale líp drží na savém podkladu,osbně bych toto "vyvařil" kouskem IPY ale předtím ještě nýtovacími kleštěmi.Ale spíše nějakého klempíru a kvalitně vyvařit !

bakon
hodnocení

Děkuji za vaše rady, potřebuji díru jen zakrýt před technickou, bude to již poslední technická.

Myslíte, že ten tmel chvíli vydrží a neupadne do měsíce?

Děkuji

fik

Pokud to napatláš důkladně tím autosealem tak to neupadne,zrovna přemýšlím jak oddělat blatník který je tím přilepený,odsekat to nejde,to bych domrvil ty plechy pod tím. Zkusit to změkčit nějakou chemilákilí,nevím prostě,velice zapeklitý ořech. Takže když to přepatlš tímhle a bude to držet na zdravým plechu tak to opravdu neupadne,můžeš to pojistit nýtkem ale myslím že zbytečnost

bakon
hodnocení

Zdravím pořešil jsem to takto, zvrchu jsem přilepil kus plechu lepidlem mamut a zespod jsem to přetřel takovým tím černým gumoasvaltem a zatím vše drží ;)

Tak se uvidí zda to vše bude OK :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]