Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta za špatný parkování

Od: ujendys* odpovědí: 20 změna:

klasika sídliště není kde zaparkovat návštěva 2hodky jdu k autu a lístek za stěračem za špatný parkování a zajímámě jestli by jste nad tím mávli rukou protože auto je sice moje ale ve velkým ani malým tp nefiguruju takže se mě to vlastně netýká to jestli si mě někde vychytá původní majitel bych tady neřešil to je jiná věc,skrátka zaplatily by jste?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x
Rekl bych,ze postup bude nasledovny. Urad zahaji spravni rizeni a papirovemu majiteli udeli pokutu.Ten se odvola a poda trestni oznameni, policie pres kupni smlouvu, pripadne pojistku zjisti skutecneho majitele. Nasledne se se skutecnym majitelem zahaji spravni rizeni dve 1) za neprepsani vozidla v zakonem stanovene lhute 2) za spatne parkovani pripadne misto bodu 1) policie auto zabavi, skutecnemu majiteli sdeli podezreni z precinu kradez potazmo neopravnene uzivani cizi veci a papirovemu majiteli auto vrati. Tak nevim, neni lepsi parkovat tak, abych pokutu nedostal a nebo si to auto prepsat? Pro nekoho, kdo ma dost chytrych kamaradu z hospody (kteri vse vi,znaji a od vseho maji klice) nebo hodne penez na advokaty asi ne.

repkine a teď pohádku o Červené karkulce.

Ten Váš popis určitě neprojde, páč polici to nebude šetřit. Trestní oznámení dá kdo , na koho a z jakého trestného činu bude viník obviněn?

Děkuji za poučení.

doplněno 25.04.16 17:57:

danys, osoba uvedené v registru dojde na policii a tam sdělí co? Mě přišla pokuta, ale já nejsem vlastník? No a co?

Policie sdělí, pokud máte řádnou uzavřenou kupní smlouvu, tak nejste majitel, oznamte to tomu, kdo Vám uložil pokutu.

danys*
Na policii to oznámí papírový vlastník vozidla,kterému budou chodit výzvy k zaplacení pokut. Pote se zjistí skutečný vlastník - tento klouček,který si mysli,ze on je v pohodě. Jinak hodně lidi si mysli,ze to hranici s tr.cinem poškození cizích práv - neprokáže se úmysl a bude to řešit správní organ.
doplněno 25.04.16 18:33: Pokud se PČR dozví,ze je podezření ze spáchání prestupku nebo správního deliktu,věc oznámí.

danys*
hodnocení

1x

Že vás baví tady debatovat s trollem, kterýmu je max. 15let! Doporučuju změnit prášky nebo doktora nebo až přijde tvůj čas, budeš si moct nechat o řidičáku jen zdát*smich*

ujendys*
hodnocení

no vsadil bych se s tebouže mám víc skupin v řidičáku:-D

hodnocení

0x

"...auto je sice moje ale ve velkým ani malým tp nefiguruju takže se mě to vlastně netýká..."

Tuhle větu moc nechápu *nevi* , auto patří tomu, na koho je napsané.

Když nezaplatíte, úřady si najdou skutečného majitele (toho napsaného v TP) a udělí mu pokutu. Vzhledem k tomu, že to bude už ve správním řízení, bude pokuta citelně vyšší. Onen člověk si to těžko nechá líbit a najde si Vás. Pak záleží na tom, v jakém vztahu vůči sobě jste. Buď mu to zaplatíte, nebo Vám rozbije ústa. (A zaplatíte mu to až potom :-D).

ujendys*
hodnocení

onen člověk si mě asi jen tak nedohledá protože auto jsem nekupoval od majitele*smich*

danys*
hodnocení

0x

ujendys: jsi si jistý, že nějaké auto vlastníš? *smich*

ujendys*
hodnocení

papírově auto nevlastním,fizicky ano a představte si že s ním jezdím už rok a půl

Aha, takže je docela možné, že to auto už oficiálně neexistuje. No nechtěl bych být na Vašem místě, až to v souvislosti s pokutou za parkování vyjde najevo. Případně až nahlásí majitel krádež (já bych to na jeho místě udělal). Pak to budete těžko policajtům vysvětlovat.

hodnocení

0x

Parkoval jste v zákazu? Byla pokuta oprávněná?

Vědomě jste porušil předpisy a načapali vás. Co je to za svět, kde se neplatí za vlastní chyby?

hodnocení

0x

no kamaráde, pokud platíš pojistku, tak bych se ve tvém případě moc nesmál.. každopádně se divím, že tě hanba nefackuje.. ještě se s tím veřejně chlubit o způsobování problému druhým..

ujendys*
hodnocení

co se oháníte pojistkou,auto může být pojištěný na kohokoliv a co se týče kupní smlouvy tak podpis musí být ověřený uředně,tak co tady plácáte,tady je to samej uvědomělej odborník*zed*

Zbabělče,plácáš blbosti-když už chceš tak podpis na KS vůbec ale vůbec být nemusí-tuto lze uzavřít i ÚSTNĚ! Vždyť ty bys ani nemohl nahlásit krádež,když vůbec nejsi nikde evidivaný a tobě podobný vykuk si to auto půjčí!Teda pokud nejsi patnáctiletý puboš který si dělá na fóru z lidí legraci!

"...co se oháníte pojistkou..."

Celkem nic, jen snad to, že podle té pojistky není vůbec žádný problém Vás najít.

přesně tak.. a to nemusím být ani policajt, ani úředník.. a i kdyby to nebylo pojištěné přímo na tebe, tak si myslím, že by se za tebe dotyčný neobětoval :D...

ujendys*
hodnocení

a majitel se těžko odvolá když auto je na něj,auto není v polopřevodu jenom aby bylo jasno! takže nezaniklo a je způsobilé na pozemní komunikace

trtr

Zdravím, každý je dohledatelný, večer můžem jít na pivo, za chvíli Vám budu klepat na dveře. *smich* Úřady můžou všude a obyčejný smrtelníky, kteří dluží řekněme do 100 000,-Kč, si velice rádi najdou.

kakamila

Majitel nahlásí krádež vozidla a trestní oznámení na neznámého pachatele(jméno pachatele platícího pojistku)...

doplněno 22.04.16 20:19:

A ještě doufat,že majitel v dohledné době neumře...to o něj přijdete určitě...

ujendys*
hodnocení

nedalo mi to,pokuta zaplacená,nakonec jen 200kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]