Nejste přihlášen/a.
klasika sídliště není kde zaparkovat návštěva 2hodky jdu k autu a lístek za stěračem za špatný parkování a zajímámě jestli by jste nad tím mávli rukou protože auto je sice moje ale ve velkým ani malým tp nefiguruju takže se mě to vlastně netýká to jestli si mě někde vychytá původní majitel bych tady neřešil to je jiná věc,skrátka zaplatily by jste?
repkine a teď pohádku o Červené karkulce.
Ten Váš popis určitě neprojde, páč polici to nebude šetřit. Trestní oznámení dá kdo , na koho a z jakého trestného činu bude viník obviněn?
Děkuji za poučení.
danys, osoba uvedené v registru dojde na policii a tam sdělí co? Mě přišla pokuta, ale já nejsem vlastník? No a co?
Policie sdělí, pokud máte řádnou uzavřenou kupní smlouvu, tak nejste majitel, oznamte to tomu, kdo Vám uložil pokutu.
"...auto je sice moje ale ve velkým ani malým tp nefiguruju takže se mě to vlastně netýká..."
Tuhle větu moc nechápu , auto patří tomu, na koho je napsané.
Když nezaplatíte, úřady si najdou skutečného majitele (toho napsaného v TP) a udělí mu pokutu. Vzhledem k tomu, že to bude už ve správním řízení, bude pokuta citelně vyšší. Onen člověk si to těžko nechá líbit a najde si Vás. Pak záleží na tom, v jakém vztahu vůči sobě jste. Buď mu to zaplatíte, nebo Vám rozbije ústa. (A zaplatíte mu to až potom ).
co se oháníte pojistkou,auto může být pojištěný na kohokoliv a co se týče kupní smlouvy tak podpis musí být ověřený uředně,tak co tady plácáte,tady je to samej uvědomělej odborník
Zbabělče,plácáš blbosti-když už chceš tak podpis na KS vůbec ale vůbec být nemusí-tuto lze uzavřít i ÚSTNĚ! Vždyť ty bys ani nemohl nahlásit krádež,když vůbec nejsi nikde evidivaný a tobě podobný vykuk si to auto půjčí!Teda pokud nejsi patnáctiletý puboš který si dělá na fóru z lidí legraci!
"...co se oháníte pojistkou..."
Celkem nic, jen snad to, že podle té pojistky není vůbec žádný problém Vás najít.
a majitel se těžko odvolá když auto je na něj,auto není v polopřevodu jenom aby bylo jasno! takže nezaniklo a je způsobilé na pozemní komunikace
Zdravím, každý je dohledatelný, večer můžem jít na pivo, za chvíli Vám budu klepat na dveře. Úřady můžou všude a obyčejný smrtelníky, kteří dluží řekněme do 100 000,-Kč, si velice rádi najdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.