Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam v nadrzi kus plastu vadi to?

Od: marketas odpovědí: 2 změna:
Prosim o radu. Dolivala jsem naftu z kanistru a zalomila se mi kus plastove trubky z trichtyre. Snazila jsem se cast vytahnout,ale nejde to. Urcite nejaka casti se ustipli a uz plavou v nadrzi. Je to velky problem? Nebo to nicemu neskodi? Dekuji za reakce

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já to jako velkej problém nevidim,bud se to šprclo někde v trubce a to bych se nebál anebo dorazil kus až do nádrže a tam je sací koš se sítkem takže taky žádná tragédie

hodnocení

0x

Nevadí to ničemu. Předpokládám, že trychtýř je určen k nalévání PHM, tudíž ho to neleptá a tak pokud tam dostanete naftu a auto jede, není co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]