Nejste přihlášen/a.
ca střed, hlavně za mokra patří k těm horším.
V tomhle rozměru bych vzal Dunlop Streetresponse. Cenově ve výsledku vyjdou levněji než ta Barumka - zaplatí se na spotřebě.
Na velký nájezd Michelin Energy, opět výsledek je nejlevnější pneu - vydrží klidně 2x tolik. Ovšem je nesmysl dávat jí na auto které na nich pojede 5000 km ročně - než se ojedou tak auto dávno nebude..
EcoContact nééééé !
Jednoduchá poučka praví, že jak je něco euro, eko nebo bio, tak to vždy stojí za ho*no.
Což o těchto pneumatikách platí do písmeně. Je sice pravda, že možná by se daly označit eko - jsou tvrdé jak štolverk, takže skutečně vydrží dost kilometrů. Problém, pro který jsem je neměl rád, byl ten, že za mokra klouzaly jaxviňa.
Jak někdo říká že zaprší a zabiješ se na tom tak to je samozřejmě kec,když přizpůsobíš jízdu tomu že je to levnější a rozhodně ne závodní pneumatika tak není problém. Dneska ani protektory nejsou tak špatný,to už se dávno nedělá tou metodou kdy se nalepil jenom ten vršek,dneska se dělají celoprotektory a už jsou celkem dobrý. Na pracovní dodávce jsem měl protekory 3 zimy,výdrž stejná,vyvážit to šlo v pohodě a rozhodě se nikde nic nerozlepilo nebo něco podobnýho
Pro méně náročné ježdění klidně,pokud najedeš pár tisíc ročně tak je to skoro jedno,v tom segmentu levných pneumatik je to cca na stejno,a jestli koupíš barum,sava,matador nebo nějakou podobnou značku tak rozdíly tam jsou minimální nebo vůbec žádné. Pokud by jsi najezdil hodně tak tam platí že nejsi tak bohatý aby jsi si mohl kupovat levný věci,ten rozdíl v jejich nájezdu může být klidně i trojnásobný,zatímco nějakou levnou gumu oholíš za 20 tisíc kilometrů,opravdu kvalitní klidně za 50 tisíc kilometrů,ve výdrži se mě hodně osvědčily micheliny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.