Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tesneni pod hlavou felicie 1.6 , cena?

Od: felicie odpovědí: 9 změna:

Mam spatne tesneni pod hlavou na felici, olej v nadobce na kapalinu. Kolik si myslite ze je tak adekvatni cena za opravu u nejakeho garaznika? Ptam se proto abych to nedaval spravit za cenu za kterou bych mohl mit i jiny motor :))

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ue 1,4ky fabii to stalo celkem 4tisice i s novym olejem a novym fridexem. Mel jsem , ale prasklou hlavu , ktera se musela svarovat. Pote klasika srovnat hlavu , tesneni...

majcoo
hodnocení

0x
Zalezi ci to bude ozaj tesnenie niekedy sa stane ze praskne samotna hlava. Az to bude tesnenie tak tesnenie moze stat okolo 600czk mozno aj menej. Zalezi kde. Niektori nevedia co pytat. Potom plus robota a mal by sa dat spravit aj vybrus hlavy. Cele ta to moze vyjst zhruba do 6 000czk. Zalezi na koho natrafis.No ja osobne by som si taketo veci dal robit niekomu kto ti vystavy aj fakturu. Moze sa ti stat to co kamosovi, daval vymenit tesnenie plus mu menili aj rozvody pretoze sa vraj uz nedali pouzit. Vraj pri dalsom napnuti toho isteho remena by remen mohol prasknut. Takze s tesnenim plus rozvody zaplatil 650€. Robil mu to tiez nejaky garaznik. No po tyzddni mu zacalo auto sklbat triast a nemalo tah. Ked volal tomu co to robil, tak mu cez telefon povedal, ze on si na neho uz nepamata a kazdy moze potom povedat, ze bol u neho a potom moze robit auta zo svojich penazi. Vraj to ma dat na sud ked chce, ale pokial nema fakturu od neho tak nepochodi. Kamaratovi nic ine neostavalo ako dat auto spravit inde kde mu zistili ze ma skocene rozvody a niektore ventili ma mierne vyhnute. Takze generalka motora 700€ plus robota. Takze jedno tesnenie ho vyslo skoro na 1500€. Treba davat pozor hlavne u novsich aut komu auto zverite a ak Vam na aute zalezi tak taketo drahe veci si davat na faktury. Ak Vam povie napriklad ze bez faktury bude stat oprava 5000czk a s fakturou 10 000czk tak je to nejaky smelinar co chce len zarobit a ostatne ho netrapi. Vela stastia

karel1234
hodnocení

0x

Tesneni,srouby,vycisteni chladiciho okruhu,srovnani hlavy?,kontrola tesnosti ventilu,chladici kapalina,prace a jsme na 4 tisicich.Plus rozvody.kdyz je to rozdelane,pumpa dalsi 2000kc

hodnocení

0x

každopádně odvézt hlavu hlavařovi, zkontrolovat blok, jestli je rovný.. někdo jen prohodí těsnění, ale podle mě se to nevyplatí, protože za rok to může začít dělat znova..

jmhad*
hodnocení

0x

těsnění cca 100 Kč,+ práce na výměnu, což je asi 2 hodiny ´cca 600, tedy do tisícovka. Já to dělal včera sám

srovnat hlavu,těsnění pod hlavou,termostat,těsnění víka ventilů ,sání a výfuku, náká ta práce

vyčistit chladící soustavu plus novej olej a filtr

osobně bych dal i nový gufera na ventily a komplet rozvody s vodní pumpou pokud zrovna nejsou nový

pokud to chceš mít pořádně cenu bych viděl okolo 6000kč

jinej motor bych nehonil,nemáš jistotu že nebude nákej problém a navíc cena za přehození

takže pokud auto neni vrak a chceš si ho nechat tak doporučuju kvalitní opravu *palec*

karel1234

Tesneni pod hlavu na felicii 1.6 za stovku*bzum*,tak to je tezkej ulet,takovou cenu neumi ani cinan*zed*

tomaslad*
hodnocení

0x

Hliníkovou hlavu na favouše 1,3 mi špičkový celoživotní brusič-nástrojář olízl na magnetce o asi 8 setin za 300 kč v Rudné u Prahy, nebylo to na počkání, ale asi do 3 dnů. PS: viděl jsem, že mu tam leží i nějaká obluda hlava na buldozer na srovnání...

Těch 4.500 je asi kvalifikovaný odhad, taky mi to automech za ty prachy sliboval. A je to člověk který mě ještě nikdy nenatáh. Bohužel pro mě to tentokrát nedopadlo. Voda byla i v motoru a tak šlo všechno ven až po ojniční ložiska. Nárůst ceny tomu pak odpovídal. I tak to někdy dopadne, když člověk koupí moc výhodně ojetinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]