Nejste přihlášen/a.
Mam spatne tesneni pod hlavou na felici, olej v nadobce na kapalinu. Kolik si myslite ze je tak adekvatni cena za opravu u nejakeho garaznika? Ptam se proto abych to nedaval spravit za cenu za kterou bych mohl mit i jiny motor )
těsnění cca 100 Kč,+ práce na výměnu, což je asi 2 hodiny ´cca 600, tedy do tisícovka. Já to dělal včera sám
srovnat hlavu,těsnění pod hlavou,termostat,těsnění víka ventilů ,sání a výfuku, náká ta práce
vyčistit chladící soustavu plus novej olej a filtr
osobně bych dal i nový gufera na ventily a komplet rozvody s vodní pumpou pokud zrovna nejsou nový
pokud to chceš mít pořádně cenu bych viděl okolo 6000kč
jinej motor bych nehonil,nemáš jistotu že nebude nákej problém a navíc cena za přehození
takže pokud auto neni vrak a chceš si ho nechat tak doporučuju kvalitní opravu
Hliníkovou hlavu na favouše 1,3 mi špičkový celoživotní brusič-nástrojář olízl na magnetce o asi 8 setin za 300 kč v Rudné u Prahy, nebylo to na počkání, ale asi do 3 dnů. PS: viděl jsem, že mu tam leží i nějaká obluda hlava na buldozer na srovnání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.