Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se levně zaparkovat poblíž Nár. divadla?

Od: purple* odpovědí: 8 změna:

V Praze se vůbec nevyznám, stejně tak v těch parkovacích zońách. Poradil by mi někdo prosím, zda se dá někde poblíž ND levně zaparkovat? Aby se odtud dalo dostat k divadlu pěšky tak do 15 minut. Na místo přijedeme v sobotu dopoledne. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Radím nějaké záchytné parkoviště nebo parkoviště u velkokrámu na kraji Prahy a dojet metrem. Z Černého mostu půl hodiny.

Souhlasím. Ačkoliv Praha není v celosvětovém měřítku žádná velká metropole, ušetříte ve finále čas i nervy, pokud se nebudete cpát autem do centra města. Pokud tedy nepotřebujete něco odvézt, volte odstavné parkoviště v závislosti na směru, ze kterého do Prahy přijíždíte.

hodnocení

0x
Souhlas. Usetrit nervy a cas , vzdy auto jebnu na odchytne parkoviste za par kacek a jedu v klidecku metrem.

mot
hodnocení

0x
parkoviste v oc smichov.o vikendu tusim 5h zdarma. k divadlu dojdete a jeste se cestou pokochate...popr tramvaji. prijezd bezproblemovy.

mzxy*
hodnocení

0x

já bych jel autem pod rudolfinum, stačí jet po proudu vltavy podél řeky a za rudolfinem odbočit vlevo a pak do podzemního parkoviště...a do ND se vrátit pěšky, kousek podél vltavy - malá procházka

mzxy*

nevím zda je to levné, bylo to kolem 70 Kč za hodinu ale možná se ceny mění podle počasí a podle náporu turistů, u nákupnich center je to zpravidla první 3 hodiny zdarma a za každou další se platí, P+R parkoviště jsou levnější ale může tam být právě proto plno

hodnocení

0x

Zdarma na Smetanově nábřeží, když tam jedete v sobotu. Vrátíte se zpět a za 12a půl minuty jste u Národního divadla.

Já tam tak parkuji, když jedu do Prahy. Když nebude obsazeno.

Vše je o penězích a stanovení termínu "levně"

doplněno 20.04.16 21:09:

Jestli chcete procenta, tak to nesdělím, páč si nedělám statistiku. Jako mimopražský jsem tam parkoval za 5 let asi 3x bez problémů.

Když jedu do Prahy, mám několik míst vytipovaných. Poslední dobou v Praze ale zneužívám označení ZTP.

Lepší radu nemám..

purple*
hodnocení

A jak velká šance je chytit tam místo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]