Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je lepsi felicia nebo fiat

Od: felicia odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

2x

S těmito informacemi felicia.

hodnocení

0x
A co třeba Ford? Ne, stejně je lepší Felda.

remisak*
hodnocení

0x

Měl jsem dva Fiaty nyní mám již pátým rokem Feldu 1,2 a nedám na ni dopustit najeto přes 100 000 Km zatím mne nikde nenechala. Pokud sežetete nějakou slušnou berte.

ocasekmakan
Nemyslite fabku? Feldy v jednadvojce nebyly. Jinak za me feldu, ale punto taky neni nejhorsi... V teto kategorii :)
remisak*

Byl to překlep je to 1.3

fik
hodnocení

0x

Jestli tím fiatem myslíš starý punto tak to je lepší felda,hnijou obě,felda spíš povrchově,putno ze spodu kde to není vidět a je to daleko zákeřnější. Jinak cca na stejno,na feldu ještě o něco výhodnější díly i servis

dante
hodnocení

0x

Víc informací by nebylo? Fiata jsem měl před několika lety (Punto) a po nějaké době se tam všechno začalo kazit a stal se téměř nepojízdný. Feldu tak před devíti-desíti lety pořizoval brácha z acek a byl spokojenej, rozhodně s ní neměl takový trápení a vydržela mu docela dlouho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]