Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Známý mi nabídl darem Simsona S51 Enduro. Prý mu několik let leží v garáži a stejně na něm už nikdy nepojede. Problém je v tom, že když motorku kupoval, nedostal velký TP a tuším že motorka nebyla ani oficiálně přepsána. Existuje pokuď možno legální možnost, jak přepsat motorku na mě a vydat duplikát velkého TP? Pokud ne, pořád je tu možnost zakoupit papíry, značku a štítek, ale radši bych to vyřešil tou první možností. Také bych se chtěl zeptat, mohu v šestnácti mít na sebe napsanou motorku? Řidičák na ni už můžu mít, tak by v tom snad neměl být problém.
Předem děkuji za odpověď.
Někde jsem se dočetl, že lze v těchto případech využít falešnou plnou moc. Je to moc nebezpečné? Vím že je to nezákoné, ale jde mi o to, že motorka je od známého, jen to není oficiální. Tudíž je možnost, že se v tom původní majitel nebude šťourat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.