Dobrý den, prosím o radu. Nechal jsem si opískovat brzdiče na auto. Vše jsem pečlivě zadělal, do otvoru pro pístek jsem vystřihl karton, aby se tam písek nedostal, avšak po opískování jsem zjistil, že i pod kartonem, jsou opískované s části stěny pro pístek Dá se to nějak zachránit? Prosím o jakoukoliv radu. Děkuji
To záleží jak je to hluboký,jestli to jsou jenom povrchový škrábance tak to vzít lapovacím smirkem 1500 pod vodou. Ono ten pístek nechodí po tý stěně,ale v tom kroužku. Pokud je to hluboký tak s tím neuděláš nic
Opískované stěny brzdiče v prostoru pro pístek vůbec nevadí. Nejsou v kontaktu s pístkem. Těsnění zajišťuje gumový O kroužek. Když brzdiče čistím a je nutné použít pískovačku, otvor nezadělávám vůbec, naopak pískovačkou krásně vyčistíte drážky pro manžetu a orezlé okraje. Vůbec to nevadí. Vadilo by snad jen poškozený prostor pro kroužek, ale to by muselo být značné poškození.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.