Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě ojetého auta

Od: jarda44 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebuji pomoc a radu , před týdnem jsem zakoupil v Praze peugeot 406 za cenu 55000,- s dotyčným jsme zašli na stk kvůli evidenční kontrole ,kterou jsme provedli na mé jméno,jenže jsme se tam zdrželi a nestihli jsme zajet na evidenci kvůli přepisu,tak jsme zajeli na poštu kde jsme předložili plnou moc na ověření.Dotyčný slíbil že následně zajde na evidenci a přepis dokončí a zašle dokumenty poštou na mou adresu.Teď k věci na autě je skrytá závada kterou mi dotyčný zatajil a obhajuje se tym že má auto krátkou dobu a nevěděl o ni (cca 3tydny byl vlastnik) ,když jsem mu řekl že auto vrátím tak souhlasil a že není problém,jenomže tym komunikace končí (nebere mobil a ani neodepiše na sms).Když jsem zjišťoval na internetu dle malého TP který mi nechal adresu tak mě odkazuje na městský úřad Běchovice,českobrodská 3,kterou měl uvedenou i v občanském průkazu.Do dnešního dne nemám ani doklady a ani auto které by bylo spolehlivé a peníze už vůbec ne.Může mi prosím někdo poradit co mám dál dělat kam se mám obrátit a jestli mám nějakou šanci.Velice děkuji za vaši odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tycoon*
hodnocení

0x

Když kupujete ojeté auto, máte si jeho stav zkontrolovat před koupí a ne až po koupi. S tím už nic neuěláte.

Takže zbývá jen to, že bývalý majitel Vám nechce dát doklady a přepsat auto. Vezměte kupní smlouvu a zajděte na Policii ČR.

danys*
Co bude dělat na policii?! Prodejce porušil kupní smlouvu,čili vymáhat soudně u občanského soudu

karel1234
hodnocení

0x

Na kazdem ojetem aute se da objevit skryta zavada,nechapu ze 90 procent lidi si mysli ,ze za par korun koupi nove auto*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]