Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: vojakmani® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

potřebuji poiradit ohledně koupě auta.Vybrala jsem si Hondu CR-V rok 2009 anebo VW Tiguan rok 2009.Jsem za Hondu v benzínu a Tiguana v naftě.Nemám zkušenost,tak potřebuji poradit od znalce.A kde bych auto sehnala za dobrou cenu a v pořádku,myslím tím,km apod.A taky jak je to s náhradními díly a cenou na tyto vozy.A jestli je lepší Honda či Tiguan.

Děkuji za spolupráci a za radu,která se dnes cení!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tiguan si ušetřené penízky za naftu vezme zpět v nákladech na údržbu a servis.
Rozhodně doporučuju Hondu CR-V s benzinovým motorem a manuálem, to auto bude jezdit a jezdit...
Spolehlivost Hondy CR-V v benzinu je příkladná...
hodnocení

Děkuji za reakci,hned jsem o něco chytřejší.Přemýšlela jsem o Hondě,teď jsem i díky Vám rozhodnuta.Děkuji.

I já díky...
Jinak pokud budete auto kupovat mimo originálního prodejce vozů Honda, doporučuji vám nechat udělat v Hondě předprodejní prohlídku. Stojí pár stovek a hned víte na čem jste.
A pokud vás bazarista nenechá zajet do originálu Hondy tak pryč,jděte jinam.
Pokud máte při koupi auta jakoukoliv pochybnost tak to auto nekupujte ikdyby prodejce chválil ono auto do nebes!

hodnocení

2x

Rozhodne benzin.

Pokud chces diesel ,tak ale napis jaky. Nebot nektere rady od VW byly hodne spatnee.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]