Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna platby povinného ručení na půlroční

Od: affondatore odpovědí: 4 změna:

Ahoj, v červenci musím znovu zaplatit povinné ručení. Problém je v tom, že chci auto na podzim prodat, proto bude pro mne výhodnější zaplatit povinné jen na půl roku a pak zrušit. Je toto možné? Pokud ano, v jakém časovém intervalu musím nahlásit změnu? Z pojišťovny mi ještě neodpověděli, na stránkách jsem nic nenašel. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co se pamatuji, za kratší termíny byl příplatek - tj. pololetní platba + 3%, čtvrtletní +5%... Ale šlo to k výročí měnit.

doplněno 14.04.16 20:18:

mimo výročí se dá přepojistit novou smlouvou - a v nové smlouvě to uvedete rovnou...

hodnocení

0x

Než bude datum platby, dojděte na pobočku a změňte frekvenci placení. Jestli pobočka není v dosahu, řešte to přes jejich infolinku.

hodnocení

0x

A není to jedno?Prodáte auto a PR zrušíte na KS ,pak Vám přeplatek vrátí,jak jednoduché a vyjde to levněji než měnit frekvenci platby ,teda pokud na to přistoupí !

doplněno 14.04.16 19:36:

Jj k výročí ano ale jinak asi?

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zbytečně si chcete komplikovat život.Zaplatíte pov.ručení na další rok a po prodeji auta pov.ručení zrušíte.Pojištovna Vám zbytek vrátí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]