Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chci se zeptat jak co možná nejlevnějí opravit prohnité prahy jestli to zatmelit nebo vyřezat ke zdravému plechu a vymodelovat plech a nabodovat a vyspravit elektrodou to asi nepůjde že?jedině ceočkem
Díky za info
Dabel víš co radíš? Zamaskovat hnilku aby to kupec nepoznal a myslel si že to shnilý neni. Pak si to koupí někdo mladej a při prvním strkanci se kabina sroluje jak z papíru...
Buď opravit pořádně nebo hodit do šrotu.
Ano, spousta lidí to tak dělá. Stočit kilometry, naleštit, zamaskovat vady, zfalšovat kontrolky bagů jekože nejsou vystřelený, nasadit pneu s boulema, korozi zastříkat aby nebyla vidět, prahy vypěnit a přetřít... Pak tvrdit že o ničem nevim. Stejný lidi řvou jak politici kradou. Vítejte v Čechách.
Máchat v koši ve Vltavě nebo to rovnou mlátit bičem.
jsou to zadní prahy auto si chci nechat jeto druhé auto doma na popjiždění sem tam ale za 2 měsíce jdu na stk a stímto byto asi neprošlo jinak zbytek toho prahuje dál je v pořádku
Vyvařit a opravit látáním jde za cca 2-3000,- - nebo prodat s touto slevou, ať si to dořeší nový majitel vč. STK.
I když se možná mnozí budou mírně divit, já řešil nedávno naprosto analogický problém na mém popojížděcím stavebním Favoritu, který jsem potřeboval protáhnou přes regulerní STK ještě na 2 roky, po zednicku, a to tak, že jsem do prahů nahulváta nastříkal z petky koncentrovanou lepivou penetraci, pak po zaschnutí rozdělal v kyblíku asi na 3x standardní sádru a s perlinkou to tam prostě nacpal, špachtlí vyhladíi, pak po zatvrdnutí brouskem vybrousil, sprejem nastříkal stejnou barvou a je to 1A, stk bez závad. Lepší než IPA či montážní pěna. Práce celkem max 2 hodiny včetně režií, náklady max 200 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.