Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leasing s exekuci?

Od: herminator odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych si vzít auto na leasing, ale mám exekuci a Tim pádem jsem v registru.
S Tim ze mohu dát 30 000 Kč akontací, tudíž 1/2 počítám z ceny. Je to možné? Připadne kde? Díky.
Na nic jiného se neptam, tudíž bych uvítal aby jste se držely otázky .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fffff
hodnocení

0x

Bohužel nikde vám nepůjčí

hodnocení

0x
Pujci ti jen lichva , kde zaplatis celkem klidne 2x vic.
Banka ti nepujci.
herminator
hodnocení

Já ale nechci půjčit. Chci bazar jako je aaa auto a podobne. Tak si chci vzít od nich.

Chceš polovinu půjčit ne? A jestli v bance nebo v bazaru je jedno.

ocasekmakan
Tu druhou pulku ti nepujci bazar nybrz banka u ktere bazar zazada o uver. Takze ne nepujci ti nikdo.

fik
hodnocení

0x

Máš jednu exekuci a už si chceš opět půjčovat?..nic ve zlým ale to je ta nejrychlejší cesta do pekel. Prvně si zaplať co dlužíš,auto si kup na jaké máš,pokud nemáš tak jezdi sockou. Vím že píšeš držte se otázky,ale to je držení se otázky-nepůjčí ti nikde,ten leasing v bazaru to je v podstatě taky jakoby půjčka a když nahlídnou do registru tak tě pošlou někam.

Tudíž ne,není to možné,maximálně jak už bylo řečeno u lichváře,ale to se zahrabeš definitivně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]