Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně Alfy Romemo 156. Zvažuji nad koupí alfy, bohužel ale 156 nemá nejlepší pověst obecně, a jelikož bych preferoval spíše benzín, tak TwinSpark jsou na tom s pověstí velmi špatně.
Doporučily by jste mi 156 v benzínu? preferovaj bych 1.8 či 2.0. Nebo raději ruce dál?
2 moji přátele vlastní taktéž 156 ale naftu 1.9JTD, a celkem bez problému. Tak nevím.
Teď mám Renault Laguna II už 2 roky, laguna jak všichni víme má taky velmi špatnoou pověst, a za celé 2 roky bez problému, v pohdoě se na ní spolehnu. Nikdy mě zatím nenechala ve štichu.
Jaké rady mi dáte? Alfa je takový moje srdcovka, přeju si ji už několik let.
Po 200 kkm je na GO asi kazdy normalni auto.. Znamej mel Mareu 1,9JTD tusim 85 kW, najeto ca 350 kkm a motor porad OK, spotreba, vykon, start vse bez problemu.. Po bouracce motor dal pokracoval v jinym aute. Ale to je jeden kus.
Obecne co vim tak JTD motory patri k tem lepsim a pokud bude v poradku pri koupi tak neni moc duvod bat se ze se rozsype...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.