Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smlouvání při koupi nového auta

Od: nikteen odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o Vaše rady a zkušenosti... zítra jdeme s přítelem koupit novou Fabii. Na stránkách Škodovky jsme si udělali konfiguraci vozu (cena 348 000,-) a tu jako přílohu poptávky jsme rozeslali všem místním autoprodejnám, aby nám k tomu napsali svoji cenu. Jejich ceny se pohybovali od -1% po -4% co byli ochotni slevit. Zítra tedy chceme navštívit 2 cenově nejpříznivější prodejny. Od známého vím, že auto pořídil ještě levněji než -4%, bohužel mi už nesdělil svůj fígl, svůj způsob jednání.. Já autům nerozumím, přítel ano ale je mu hloupé o ceně smlouvat. Kupoval někdo prosím nové auto, a podařilo se mu cenu snížit? A ještě jeden dotázek: Majitelkou vozu budu já - jsem neřidič. Chtěla bych, aby vše bylo na partnera - kromě té kupní smlouvy. Lze to? Moc děkuji za Váš čas a odpovědi:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Proste se musite zeptat na slevu. Ptam se skoro vsude a tak nejak to funguje.. Vse podle hesla "Lina huba..." auto bude vase, vase jmeno v TP a ruceni muze byt na pritele, v tom neni problem.
nikteen
hodnocení

paw: slevu jsme již dostali při odpovědi na poptávku až -4%, ale zajímá mě jestli jde zajít ještě dál a jak? Nějak diplomaticky;) Vybalit na ně: "Dejte ještě slevu nebo jdeme jinam" tak to taky můžeme od nich slyšet ať teda jdeme jinam..

paw*
No ale vy jinam jit muzete, pac jinde vam to daji taky minus 4%.
Tez se jich muzete zeptat "Lze se dostat na zajimavejsi cenu? Byli jsme u konkurence a tam nam nabizi, jenze vas nam doporucovali znami, ze kate super sluzby a jejich reference je pro nas dulezita... "

hodnocení

0x
Musis objet vice pobocek skodovky a ptat se ... Jinaci figl neni. Jedine cekat na ruzne akce. Ktomu vam reknou jaka je cekaci doba. Kdyz jo chcete zkratit tak jedine vzit nakou skladovku.
Nejvetsi slevy jsou na predvadeci vozy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]