Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závada na autě

Od: marek77777 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

jen by sem se chtěl zeptat, jestli by někdo nevěděl, proč se mi začne chvět celé auto při 120 km/h do 140 km/h?

Při neutrálu mi to nedělá. Gumy vyvážené a litáky nejsou nakoplé.

Auto Ford focus 2001

1.6. Zetec.

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A opravdu to při neutrálu nedělá? Tak to je asi problém nápravy, převodovky.

doplněno 12.04.16 20:39:

Samozřejmě servis - to je dobrá volba u problému, který původně nebyl... Může být jen naprdnutý silentblok, který v určité frekvenci vibrací reaguje... - samozřejmě od klávesnice můžeme tipovat.

marek77777
hodnocení

Na autě mi nedavno dělali tyčky řízení, čepy jsou v pořádku, jedině ty silentbloky nebo něco jiného...ale je zvláštní, že jen v rozmezí 120 až 140.

No určitě asi auto do servisu.

Děkuji.

hodnocení

2x

můžou bejt v háji čepy řízení nebo silenty v ramenou

vectra-club.cz/...

vectra-club.cz/...

marek77777
hodnocení

a co takhle ještě poloosa?

fik

Samozřejmě špatná poloosa může tohle dělat,hlavně venkovní kloub. Nebo silentblok motoru

hodnocení

0x

dělá to jen při akceleraci nebo i konstantni rychlosti či deceleraci?

asd1
hodnocení

0x

Pokud jen pod plynem tak s velkou pravděpodobností poloosa - vnitřní kloub. Jedna z Fordích radostí za tak skvělou cenu, že se skoro vyplatí vyměnit celý auto...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]