Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrální zamykání do auta

Od: alohaaaaa odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chci se zeptat, zda-li je možné do auta vmontovat centrální zamykání, když v něm není z výroby? Popřípadě kde a jaké seženu a co doporučujete? Konekrétně k autu peugeot 107. Díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě to jde, stačí koupit nějaký univerzál, namontovat do dveří serva, připojit na táhla, protáhnout kabely, umístit a zapojit jednotku a je to. Já to na svém voze (ano, přiznávám, je to vůz vcelku obyčejný a sundat tapec dveří je otázka minuty) měl komplet hotovo za dopoledne (a to tam nebyla žádná příprava třeba v podobě průchodek do dveří, musel jsem vrtat) :) ale lidi dobře koukají, když Škodu 105 (1980) odemykám dálkáčem, i blinkry k tomu mám zapojené *smich*

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Peugeot 107 centrální zamykání zcela určitě má(klíčem odemknete všechny dveře a kufr).Nemusí však mít dálkové ovládání což bude asi Váš případ.Sady dálkového ovládání (DO) se dají zakoupit v cenách od cca 700Kč do 2500Kč.Jednu sadu mám ze zrušeného auta,kde fungovala asi rok a půl.Je k ní i návod a pokud by jste měl zájem,volejte 607763710.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]