Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.ani nevím kde začít.Tak asi takhle.11.4.2009 jsem dal do motobazaru motocykl asi tak po měsíci mi volal majitel,že je prodaná byl jsem rad,protože jsem teď ve fin.tísni musel jsem přistoupit k tomuhle kroku.Tak jsem čekal uz jen na penize ale ničeho se nedočkal.Po měsíci slibů a slibů jsem tam zajel.Motorka byla na bazaru rozbitá.Majitel mi řek ať si nedělám hlavu,že už to má majitele a,že peníze mi vyplatí opět do měsíce.Uteklo to jako voda a pořád jen výmluvy.Dal jsem proto tuto věc řešit Policii ČR.No bohužel heslo pomáhat a chránit se někde vytratilo místo toho mi došel dopis,že to není jejich starost ať se obratim jinam.Už je zaří a peníze nikde majitel motobazaru se nechává zapírat a ja už pomale mám nakročeno k psychiatrovi.Samozřejmě to nesu hodně špatně tak se snažím na to nemyslet ale ono to nejde jde přece jen o velké peníze.Mužete mi prosím někdo dát radu nebo něco podobného co a jak mám dělat dále?Moc bych byl vděcný a určitě bych se nějak revanžoval když by to pomohlo.Ještě jednou moc děkuji za Vaši pomoc.Pokud můžu pošlete mi Vaše návrhy na email-dusan.0608@seznam.cz.Díky moc
nevím co jste předal policii, ani co máte napsáno ve smlouvě s autobazarem, pokud to byla ústní domluva je to fatální chyba, předpokládám že jste podal na Policii oznámení pro podezření ze spáchání testného činu, svá tvrzení něčím doložil, pokud by PČR věc odložila,zdůvodnila by to, jinak je povinností vyšetřovatele jednat, uveďte podrobnosti...na postup Policie si lze stěžovat na Inspekci ministerstva vnitra, doporučuji obrátit se na právníka...už včera bylo pozdě...
ano mám vše podloženo.Dal jsem trestní oznámení za poškozování cizí věci a bylo mi sděleno,že se to má řešit obč.právní cestou.Jo ale kde vzít ty peníze na toho právníka.Ale díky moc.
tak dejte trestní oznámení za podvod, za zpronevěru vašich peněz atd...piště stížnosti na úřady, na živnostenský, na obchodní inspekci, žádejte aby mu provedli kontrolu, pište do novin,do televize,do regionálních plátků, atd...stoupněte si před bazar a odrazujtze potenciální kupce a prodejce, udělejte tam cirkus, křičte že chcete zpět své peníze, když tam bude nejvíce lidí...klidně až někdo zavolá policii...zopakujte jim to do protokolu...volejte každý den majiteli bazaru, popiště mu co vše uděláte a jak mu znepříjemníte život...komu zavoláet, že Vám dluží...zaplaťte si vymahače dluhů a pošlete je za ním...pohrozte mu soudem...atd...vše co vás napadne, když zjistí že se nedáte vyppatí Vás aby měl klid...když budete měkký, pojede se za Vaše peníze každý víkend projet někam na své motorce...na své čtyřkolce...atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.