Prostě jak mi zalepí bezdušák tak to permanentně uchází-sice ne moc ale za týden tak 3 desetiny. Před rokem jsem píchl- zalepili to a ucházelo jak uvádím výše - nyní mi po píchnutí opravili jiné kolo a uchází opět cca 3 des. atm za týden.Asi ty špuntíky co tam strčí jehlou nejsou to pravé! Jak to "levně" ucpat? Nějaký fígl! Ty spreje s lepidlem jsou drahý:
Sejmout kolo, ponořit na nějakou chvíli do vody. Po nějaké době by se měly objevit bublinky, které ukáží únik vzduchu. Bude-li to na opraveném místě či při styku disku s pneu (pokud servis pneu i nabouval na disky), je to zralé na reklamaci. A to je asi nejlevnější, ne však nejjednodušší řešení...
ja bych vyzkousel naplnit dusikem - dusik ma vetsi molekuly nez vzduch, takze pokud to uchazi mikroskopickymi netestnostmi, tak to vychyta... pokud je to dirka, tak bohuzel.
No, nevím jak ostatní, ale 0,3 atm za týden, to se ponořením do vody nepozná. U takhle malého úniku je obvikle potíž v mikroskopické netěsnosti mezi ráfkem a gumou. Doporučuji značkový pneuservis a nechat si gumu sundat a znovu nandat. Přitom místo styku přemáznou a opět to bude držet.
Příčinou bývá najetí na obrubník, kdy se pneumatika drcne a popraská tenoučká těsnící vrstvička mezi ráfkem a gumou (viz. předchozí věta).
Jak to ucpat? Zajeď tam znovu že to ještě uchází... co jiného ti na tohle říct. Stane se že se to nepodaří ucpat na poprvé ale spíše je to tak že to uchází ještě někde jinde čili oni zalepili jedno místo ale ouha vona je tam ještě jedna dirka...
yenda*
Hlavně je důležité mít na reklamaci schovaný účet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.