Nejste přihlášen/a.
doplněno 10.04.16 17:04: Vsem dekuji!olej to nezere!Jen mechanik v tom jel a rikal,ze to nema tah!Jak se to pozna,ze to nema tah?me prijde v poradku...
3x
Jak už bylo řečeno,může to být i váha vzduchu,to taky odchází a když jednotka dostává nesmyslný údaje,výkon může klesnout. Kdyby bylo špatné turbo tak bude házet olej do sání a bude oleje ubývat..ubývá?. Když vyndáš intercooler a turbo by už bylo horší,bude také plný oleje. Konkrétně u tohoto auta,docela nedávno,jsme jej vytáhli a vypustili jsme z toho tak 4 deci oleje.
Poku s tím nejsou jiné problémy,zaměřil bych se prvně na software a čidla,než dělat repasi a pak zjistit že to byla nějaká kravina
1x
Cena tady tak 3000kč
doplněno 10.04.16 13:12:
tady máš celý téma a sou tami fota tak můžěš študovat ![]()
0x
Já mám také problémy s turbem u toho samého auta. Já když jedu trochu vyšší rychlostí, tak najednou jak když auto někdo chytne za prdel a turbo přestane fungovat a nemá výkon. Musím zastavit, vypnout motor, znovu nastartovat a zase OK. Dost mě to obtěžuje už.
jaj,tak to já zas ne,jedu do kopce někdy mě to občas cukne ve spojce,ale rozjede se...tak to teda máte daleko horší...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.