Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s tuhým spojkovým pedálem, který lze těžko sešlápnout a vrací ze do výchozí polohy dost pomalu, spojka není opotřebovaná, zabírá docela brzo a než začal jít spojkový pedál ztuha, tak jsem nic špatného nepozoroval.
Může to být špatný spojkový válec?
Teď jde o to jaký, buď hlavní spojkový válec, nebo pomocný? Proč tam jsou dva spojkové válce
díky a hezký den
Napadlo mě, jestli to není potřeba jen odvzdušnit, odvdušňují se spojkové válce?
Bohužel nejsou k dispozici manuály typu "Jak na to" tak jako na mnoho jiných značek vozů, proto otravuju tady
Proč se tam vůbec dává nějaký spojkový válec s brzdovou kapalinou?, proč to nelze udělat tak, jako je to třeba na Felicii, kde je jen spojkové lanko?
Můžeme si tipnout - ale s jistotou vám to řekne servis. My mohli pochopit jen to, že pokud je autorem výše uvedené, jedná se o alfa romeo 156 1,6ts - nic víc vám na 100% nikdo neřekne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.