Nejste přihlášen/a.
Mám problém s autem .Svítí kontrolka žhavení a motor . Auto omezuje výkon . Jeli jsme do Top servisu , kde jenom za napíchnutí na počítač zjistili závadu vstřiky, oprava 30000kč . Jenom za napíchnutí 850,- kč . Nedalo nám to a jeli jsme ještě do druhého Top servisu , zaplatili dalších 850,- kč , ale podle druhého servisu jsou vstřiky vpořádku , ale zjistili závadu chladič pro zpětné vedení výfukových plynů , oprava 17000kč. Komu těď věřit , co dělat? Jsou to hrozné pálky za opravy a navíc nevíme co dělat . Každý servis si najde jinou závadu . Jet do třetího servisu a zase platit jenom za napíchnutí 850 kč? Jsem zoufalá .
850? to jsou nějaké premiove servisy ne? běžně za to chcou tak 300-400.. ale na dálku těžko radit.. nevím ani o jaký motor přesně jde, jak staré.. každopadně jsou to dost zajímavé částky...
Zajeďte si do autorizovaného servisu VW. Ty ceny za servis jsou velmi podobné oproti "neautorizovaným"a zrovna diagnostiku mám zkušenost, že udělají i zadarmo, pokud jim na rovinu řeknete co a jak.
Jinak se servisy to opravdu není jednoduché, viz např. zkraceno.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.