Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy VW Polo

Od: sisi1 odpovědí: 9 změna:

Mám problém s autem .Svítí kontrolka žhavení a motor . Auto omezuje výkon . Jeli jsme do Top servisu , kde jenom za napíchnutí na počítač zjistili závadu vstřiky, oprava 30000kč . Jenom za napíchnutí 850,- kč . Nedalo nám to a jeli jsme ještě do druhého Top servisu , zaplatili dalších 850,- kč , ale podle druhého servisu jsou vstřiky vpořádku , ale zjistili závadu chladič pro zpětné vedení výfukových plynů , oprava 17000kč. Komu těď věřit , co dělat? Jsou to hrozné pálky za opravy a navíc nevíme co dělat . Každý servis si najde jinou závadu . Jet do třetího servisu a zase platit jenom za napíchnutí 850 kč? Jsem zoufalá .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

850? to jsou nějaké premiove servisy ne? běžně za to chcou tak 300-400.. ale na dálku těžko radit.. nevím ani o jaký motor přesně jde, jak staré.. každopadně jsou to dost zajímavé částky...

harley

Tak jedte do normálního servisu kde stojí napichnutí a zjištění závady normálně 200 kč .

Ono se stačí zeptat kolik to kde stojí .

sisi1
hodnocení

Typ vozidla 6R/ABCAYB r.v.2010 . Byli jsme na napichnutí v servisu Araver a Topcentrum .

jste z Hodonínska? pokud ano tak pošlete mail..

sisi1
hodnocení

Poslala jsem Vám ho do vnitřní pošty .

hodnocení

0x
Proč to nejedete napíchnout na diagnostiku do originálního servisu VW?
A 850 mincí to stát jistě nebude.

mytrix*
hodnocení

0x

Zajeďte si do autorizovaného servisu VW. Ty ceny za servis jsou velmi podobné oproti "neautorizovaným"a zrovna diagnostiku mám zkušenost, že udělají i zadarmo, pokud jim na rovinu řeknete co a jak.

Jinak se servisy to opravdu není jednoduché, viz např. zkraceno.cz/...

sisi1
hodnocení

To jsme byli v autorizovaném servisu VW, Audi

hodnocení

0x
Vw ci skodu ti napichnou na pc a vyjedou poruchy za krabicku cigaret kazdy dobrak co je na vw ci skoda forum. Staci jen hledat. Tech 850kc je psychac. Jinak zadna sranda. Kazdy rekne neco jineho a musite jit dal k servisu. Neb nevite vubec co tomu je...
Jinak krasne ceny u dehtu. Zlaty benzin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]