Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
uvažuji nad koupí nového auta, ale nevím jestli jít do TSI nebo TDI, jsou tam velké rozdíly ve spotřebě na velké vzdálenosti?
Momentálně jezdím v O1 2003, která je TDI 1.9 74kW 4x4 a se spotřebou 4l na 100km jsem velmi spokojený, tak by mě zajímalo jestli, když koupím dvoulitr TSI, tak jestli mě to zrujnuje nebo to nebude moc velká změna?
skoda-auto.cz/...
No, většinou co jezdím, tak po E442 ze směru Litoměřice směr Karlovy Vary a pak taky cesty do práce 27km tam a 27km zpátky. Jinak přes víkendy do těch Litoměřic 60km z Chomutova a pak cesta zpět 60km.
Pak občas, ale úplně minimálně se objeví nějaká cesta po městě, ale to je úplně minimálně... Mě právě docela zalákalo to TSI, že je to živé a má to i příjemnej zvuk a není to žádnej traktor, ale prostě pohodlné auto ve kterém má člověk občas pocit, že jede ve sporťáku nebo něčem takovém... To v TDIčku člověk moc nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.