Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bmw vs golf

Od: zidan odpovědí: 5 změna:

čus vyplatí se koupit BMW E36 E46 benzin motor 2.0 a víc do 70 tis kč? Jaké by mě mohli čekat budoucí investice.

Nebo VW golfa mk4 TDI 66,81kw? též do 70 tisic jake budoucí investice?

Rozhoduji se mezi těmito dvěma autami.

O spotřebu mi moc nejde.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x

Ake budu investicie ti nikto tuto nenapise. To ani nesranduj. NIkto tie auta nevidel a nevie v ako su stave. Pokial ide o nahradne diely, tak do bavora das urcite viac penazi ako do golfa. Ja osobne by som bral benzin uz len kvoli tomu ze nevyzaduje narocny servis co sa tyka pravidelnych vymen filtrov a pod. Tak isto v zime v lete nemas problem natocit pokial o auto trosku dbas. Na kolko sa golfi dost kradnu a este je aj dieslovi, tak to by som nebral. Keby to bol benzin, tak by som este vahal. Tisic ludi tisic chuti. Rozhodni sa sam nacom sa chces vyvazat.

dankju*
hodnocení

0x
Zalezi podle nájezdu. BMW je spise sportovnejsi a jejich 2.0 je kvalitní,servis zalezi na tom v jakem stavu koupite.
Jinak jak se pise vyse s tim kradenim - VW se hodne krade. Servis na BMW je sice drazsi ale ne zase moc silene.
Za me doporucuji BMW 320i v dobrem stavu 6ti kvalt

hodnocení

0x
Podle stavu auta. Ty auta maji sve nejlepsi leta za sebou a najit dobry kus bude tezky...

hodnocení

0x

E46 do 70tis bude vrak. Teda záleží ještě zda touring, nebou sedan... Takže leda E36.
Budoucí investice když i u stejného typu je každé auto rozdílné? To je vtip? Já mam třeba E46 a po koupi jsem rok na auto nesáhl, pak olej a fitry.

Dále k otázce- záleží co od auta čekáš. Píšeš, že se rozhoduješ mezi dvěma, ale píšeš tři auta.

takjan*

Bavo za tuhle cenu ne. Bude to vylítaný, navíc dvoulitr je slabý, je to jen čtyřválec, pro BMW nic moc nepřidává. 46 je povedený auto. Pokud ti nevadí, že budeš jezdit s polovrakem, ale jezdit, může to vyjít. Servis není tak drahý, jak se traduje. Pokud nemáš BMW zázemí (kámoše, servis), je to těžký. Pěkný kousky 46 se prodávají do 200000,-Kč. Sám jsem měl 46 za 110000,-, 328. Investoval jsem jen co mně vadilo, auto musí být OK. Bez investic by jezdilo dalších hromadu let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]