Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nano pěna

Od: strasilka® odpovědí: 3 změna:

Má někdo skušenost s NANO PĚNOU na auto a jestli je tomu tak jak je dáno v reklamách?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já osobně bych s těmi nano bazmeky zatím vyčkal. Za jednak časem slevní a za druhak bude víc zkušeností. Zrovna včera jsem se díval na prezentaci jedné firmy na yt. Vypadá to dobře, jen nevím, co ta superhyper látka udělá třeba vylitá ve vodě(víme, jak málo oleje stačí znečistit hektolitry vody)

mytrix*
hodnocení

2x

Je to podvod, protože žádnou nano technologii tyto přípravky neobsahují. Firmy to jen zneužívají k marketingovým účelům.

Ochrana laku nanotechnologií již sice existuje (tuším že ji vyvinuli na VUT v Brně) a je opravdu velmi účinná, nicméně co byla poslední informace v TV (cca půl roku zpět), tak teprve probíhala registrace a následně se měl hledat investor, který by chtěl tyto poznaky využít ke komerčním účelům.

doplněno 02.04.16 12:10:

Tak pardón, zásluhy jsem upřel Technické univerzitě v Liberci :)

tn.nova.cz/...

doplněno 04.04.16 00:21:

No tak to asi budete zklamaný :) Jak říkám, opravdu to existuje, má to i očekávaná vlastnosti (viz to video v odkazu co jsem dával), ale než se opravdu tato technologie dostane mezi lidi, asi ještě nějaký čas potrvá. Otázkou pak bude, jak člověk rozezná skutečný přípravek od podvodného. Firma, která to uvede na trh to asi nebude mít úplně snadné.

lipanpan*

Zdravím všechny , již se slovo nano objevuje i na mycích linkách.V Ostravě Porubě jsem si nechal po zimě umýt auto s celým programem cca za 300kč.Jsem zvědav, jak dlouho to takzv.NANO vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]