Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vybrat za auto

Od: goro* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit nějakou ojetinu na jízdu do práce, ale nejen tam. Denně najedu cca 60 km. nejlépe combi,přijatelná spotřeba,nízké náklady na případnou opravu atd.Co byste poradily?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

2x

Kolik do toho chcete investovat, napište, jakou máte představu?

hodnocení

2x

Opel astra combi (např.). dražší . . Octavia combi 1.9tdi.

lipt*
hodnocení

2x

Nojo, ale proč zrovna na denodenní cestu do práce kombíka? To je cca 15 000 km za rok (jen do práce). A ten zbytek "ale nejen tam" je kolik kilometrů? Já jezdím taky cca 60 km do zaměstnání už několik roků auty a taky "nejem tam". Celkem cca 25 000 km za rok. Po několika autech jsem zůstal u Corolle na LPG a jsem spokojen. Kromě pneu a oleje (+ pár drobností) je Corolla bez investis Lipt PS. Na tak krátké cesty bych vůbec neuvažoval o autě na naftu.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

octavia combi 1.9 TDi 66kW

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]