Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výfuk Peugeot 206

Od: toommy odpovědí: 5 změna:

Peugeot 206 1.6i, r.1998 - mám dvojpláštový výfuk, horní vrstva je rezavá a náké díry, rámus to nedělá, ale jen vzhledově se mi to nelíbí, mám nechat zavařit, i když není díra skrz celý výfuk, koupit nový výfuk nebo nechat dpjet a pak nový? v říjnu jdu na STK, proto řeším co a jak? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Vůbec bych to neřešil a koupil nový,na tohle auto to taková pálka nebude a když koupíš něco kvalitnějšího,tak zase pár let vydrží. Když to dáš zavařit,ten kdo to bude vařit to taky nebude dělaz zadarmo a zachvilku to třeba zase prohnije jinde.nehledě na to že to může být už pěkně rozsypaný zevnitř,což ani nevidíš a dusí ti to motor. K tomu samozřejmě koupit nové silentbloky zavěšení a máš na dlouhou dobu klid

toommy
hodnocení

a cena? nemám vůbec představu

toommy
hodnocení

a kolik si berou v servisu za práci? bude to zadní výfuk

fik

To moc nebude,jestli jenom zadní díl tak to je na půl hodiny maximálně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]