Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnu funkci AC,klimu

Od: lukas321® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

chtěl bych se zeptat jak se zapne klima na teto klimatizaci nemužu najit tlačitko AC/klima

1kolečko z leve strany otačení kolečkem nastaveni teploty pro levu stranu horni čast kolečka vyhrívani před.skla,dolni čast vyhřivani zadniho skla-spravně?

středove kolečko otačení kolečka nastaveni intenzity foukaní tlačitka nema žadné

3 kolečko z leve strany otačením kolečka nastavení teploty pro pravou stranu tlačitka auto = udržovani teploty automaticky spravně?

tlačitko econ co znamené? ale kdyš otačim kolečy nastavuji teplotu minimalne 15 stupnu myslim, ale to fouka jenom větrak nebo ne? ale kde zapnu klimu myslim tim tlačitko ac-klima

na internetu jsem viděl nastaveni na -15 stupnu je to normal nebo to byla uprava a nastaveno jen na jednu stranu

omlouvam se za takovy popis ale jinam to vysvětlit neumím minule auto jsem měl octavii 1

doplněno 31.03.16 22:56:

Jake jde nastavit nejniší teplota ptam se jenom ifo,zkoušel jsem to a na levé straně jsem měl -35,a na prave +5 a to

proč takově rozdíly a když mam nalevo -35 a naprave +5 a to jsem nastavil levym kolečkem v tu dobu nefunguje středové a pravé kolečko tudiž nemužu nastavit na levo -5 a na pravo taky -5 tim jen se chci zeptat jakto že topení jde nastavit např.18+ pravá st a +18 leva strana jakto že to nejde u -5

ja jsem dnes skoušel nastavit na levo -5 a na pravo mi naskočilo +20 nemužu to pochopit

a pravym kolečkem jde otačet ale teplota se na pravo nemění u topení to funguje normalně

leva st leve kolecko prava prave kolecko

předem dekuji za vysvětlení

Jak zapnu funkci AC,klimu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je automatická klimatizace, ta se zapíná podle nastavené teploty interiéru. Pokud nefouká studený vzduch ani při nastavené minimální teplotě, tak klimatizace nefunguje správně nebo vůbec.

hodnocení

0x

Auto = puštěný kompresor, klima chladí, topí, dělá co chceš. Econ znamená, že není sepnutý kompresor, tudíž topení topí, ale klima nechladí.

hodnocení

0x
Na internetu najdete navod. Neni to tezky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]