Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,v aute (renault laguna 1997) mi nesvítí budíky a tlačítka digitální klimatizace.Díval jsem se na pojistky a když jsem našel vypálenou 10A ,tak jsem ji vyměnil,ale byla hned zase v háji.na co se podívat dále?díky za rady.
Dobrý den,
bude tam určitě někde zkrat, nejprve zjistěte, jestli daná pojistka není od ještě něčeho dalšího, např.trojúhelníků atd... Mělo by to být na krytu od pojistek vyznačené nebo to najdete v manuálu, poté je potřeba hledat a postupně odpojovat od napětí zařízení, které jsou napíchnuty na pojistku. Postupným zjišťováním lze docílit, které ze zařízení to je. Poté je potřeba hledat na daném zařízení zkrat.
Tato záležitost není nejjednoduší a spíše bych ji doporučil nechat odbornému autoelekrikářovi pokud nemáte s elektronikou zkušenosti, hodně úspěchu přeji
Neni nahodou jen stazena intenzita osvetleni na 0? pod volantem (vedle otvirani kapoty) by melo byt kolecko na serizeni intenzity svitu displeju (alespon na me lagune rv1995 je), zjistil jsem to ted nahodou, kdyz sem cistil v aute, omylem sem si to potocil a druhy den sem myslel ze odeslo podsviceni
to právě vůbec nereaguje,bude to ještě něco před pojistkou.údajně nějaké relé reostatu.ale které to je? jak vypadá?a kde je uloženo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.