Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
předem se omlouvam asi za stupidní otázku,ale přesto se zeptám.
Jde nějak ofiko přihlásit přivěsný vozík za auto,který nemá TP a SPZ?
Děkuji za odpověd.
Když jsme si před 30 roky dělali vozíky za auta, bylo potřeba k otipování vozíku předložit na DI všechny doklady od nakoupeného a použitého materiálu, hlavně potom předložit svářečský průkaz toho kdo prováděl sváry, koupit "čubu" .
Na dopravním inspektorátě policajt otipoval vozík na nosnost podle kol, zapsal rozměry, určil číslo vozíku a vystavil velký a malý techničák, vydal značku...Potom jsem vyrazil přidělené číslo razníkem na oj.
Vozík mám dodnes a postupně se opravuje a zdokonaluje, takto se dělaly i obytné přívěsy za auto.
jestli to jde ještě dnes, to nevim, ale bylo by lepší koupit nějaký starší vozík z té doby za 3, nebo 4 tisíce a máš pokoj.
S dnešní byrokracií nevím nevím,je to tovární nebo domácí výroba? Jestli je to tovární a sehnal by jsi k němu dokumentaci,tak možná po absolvování nějaké zkušebny,milionech papírů a hodinách promrhanýho času by to možná šlo.
Jestli je to domácí výroba tak potřebuješ doklad o homologaci nápravy,svářečský průkaz toho kdo to svářel,pak určitě taky nějaká zkušebna
Vzhledem k úsilí a financím těžko říct jestli se to vyplatí,jestli se ti nevyplatí spíš koupit jiný vozík s papíry a tenhle používat třeba jen do lesa nebo na náhradní díly. Protože řeknu ti jedno co v tomto vím zcela jistě,jednoduše to nepůjde,na to dnes zapomeň
pokud jde o odcizený vozík, tak nelze
skutečně stupidní hádanka, byl jednou jeden vozík, ale nic víc neprozradím
Nejspíš to bude nějaký "zapomenutý"vozík, který je potřeba zlegalizovat.To určitě nepůjde, ten kdo má od něho papíry je na tom lépe, vyrobí si doma svépomocí nový, identický a nahlásí ztrátu SPZ, za pár korun dostane novou a jezdí...
U souseda jsem viděl vyhozenou kostru od vozíku...prý byl starý, tak si udělal nový,bytelnější to je ta výhoda domáda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.