Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repase nápravy Citroen

Od: ramon* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám na Xsaře Picasso klasicky rozčapenou zadní nápravu. Všichni radí repasovat, repasovat...Můžete mi prosím vysvětlit jaký to má smysl, když nová náprava stojí v náhradě 5000 Kč a bastlení repase vyjde ještě dráž? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ono to není o bastlení. Repasi jsem řešil u služebáku P Partner, po nějakých 250tkm bylo potřeba řešit zadní nápravu. Pokud mám info, nová stála okolo desítky, repase stála necelých 5 a pokud mohu posoudit, bylo to uděláno skutečně na úrovni - i s maznicemi na domazávání jehel. Nyní už mám několikáté další auto, nicméně Pažout s repasovanou nápravou jeještě u firmy, má nyní přes 500tkm a náprava je OK. Takže si myslím, že to nebylo uděláno špatně.

Mě spíše zaráží ta Vámi udáváná cena - přijde mi podezdřele nízká za novou komplet nípravu.

doplněno 27.03.16 19:17:

Podle toho Vašeho odkazu máte za pětku jen tu rouru s držákama. Při repasi však dostanete zpět komplet nápravu s osazenými torzkami, rameny atd.

ramon*
hodnocení

No třeba tady je za tu cenu.

mroauto.cz/...

No mě jde hlavně o to, že zaprvé málokdo vymění nápravnici, která hnije zevnitř, spíš to jen něčím nastříkaj, a řeší se jen čepy a ložiska. A málokdo to umí, aspoň v Olomouci o nikom nevím, takže abych si bral volno a dělal výled bůhvíkam, zatímco když si koupím nápravu, tak mi to nasadí každej Pepa v garáži.

hodnocení

1x

Nová v náhradě? Trošku mimo ,to nebude nová , ale jen repasovaná někteří to dělají výměnným způsobem -dáte starou,vadnou a dostanete starou ale repasovanou za cenu cca 6000kč!Pokud jsi narazil na dodavatel nových za cenu kolem 5000kč tak sem vlož odkaz!

Zde odkaz na kvalitní repas : autodomin.cz/...

doplněno 27.03.16 17:00:

Už jsem našel !

doplněno 27.03.16 20:05:

Promone Vám nestačí autodílyhulin a ještě i toto?!*smich*

ramon*
hodnocení

Dyť tam ten odkaz je!

V Hulíně to taky umí :

zadninaprava.cz/...

ramon*
hodnocení

Ten Hulín vypadá dost dobře, díky.

cazal*
Firmu Domin z Humpolce mohu jen vřele doporučit. Super přístup,vystupování a fér jednání.Moje osobní zkušenost.

fik
hodnocení

0x

Záleží jestli je ta druhovýrobní náprava opravdu made in japan a kvalitní,nebo jenom přebalená čína,jestli originální náprava stojí kolem 10 tisíc a tohle 5,je to nějaký trošku podezřelý.

Protože než si tam narvat čínu a do roka mít kola zase do A,tak to už se vážně vyplatí ta repase

ramon*
hodnocení

No ono to všechno běžně stojí půlku, když tam není nálepka Citroen*smich* Značka je značka, snad Japan, ale výroba bude bůhvíkde, tak jako se vším. Nedělám si iluze, že to děla Japonec v Tokiu...

fik

Právě,to může být jenom trik,zaregistrují firmu v japonsku a přitom to vyrábí v číně pořád tou šílenou kvalitou. Ty to tam dáš velkoryse namontovat a do roka nebo dvou to bude ještě v horším stavu než ta stará,protože na něčem musí tu cenu srazit,první le levná pracovní síla a druhé je levný materiál. Netvrdím že to tak musí být,jenom říkám aby jsi si na to dával pozor,že někdy snaha ušetřit vede ještě k větším nákladům

Za značku se samozřejmě platí,ale zase máš jistotu že když to koupíš fakt originál od prvovýrobce tak že to bude ve stejné kvalitě.

Třeba já mám úplně šílené zkušenosti s čínskými autodíly na starý škodovky,zdědil jsem škodu 120GLS,tu první ročník 1977,a moc originálních dílů už se sehnat nedá,všechno co se už prodává tak jenom vika,silentbloky motoru po namontování začaly přenášet šílené rezonance do karoserie,ta guma byla daleko tvrdší než originál a nekecám do 20 dní se oba dva utrhly a motor seděl na zarážkách,kdyby tam nebyly tak jej ztratím,tak jsem stejně musel nechat udělat kvalitní silentbloky na zakázku,samozřejmě za patřičné peníze. Tlakové čidlo oleje nefungovalo už po namontování a čepy řízení mají po 5 tisících kilometrech už poměrně velkou vůli,tx taky budu muset nechat vyrobit. Po tomhle jsem si řekl dost a co jde tak sháním na vrakovištích a burzách,co nejde tak nechávám vyrábět

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]