Nejste přihlášen/a.
Jakou koupit nabíječku na autobaterii-12 V.Doporučte prosím.Děkuji Ladislav
Přidávám se k rádci mikihans: nabíjčka Ultimate Speed z Lidlu svůj účel plní, má velmi jednoduchou obsluhu, nabíjí proudem 3,8 A a když akumulátor nabije na požadované napětí, sama nabíjení skončí. Doba nabíjení záleží také na tom, jak vybitý je nabíjený akumulátor.
Dobu nabíjení olověných akumulátorů není možné zrychlovat, orientačne se dá říci, že když se nabíjí proudem, který je asi tak desetina kapacity, tak se na plnou kapacitu nabíjí asi tak deset hodin, ale je to o něco víc. Takže akumulátor 44 Ah (ampér hodin) se proudem 4 A nabíjí asi tak 44:4=11 hodin.
no na tu lidlovskou jsem se také ulakomil měl to být dárek vzhledově se tvářila jako nabíječ o kterém píši pak dole- ale pro poměření nabíjeciho proudu a doby nabíjení a dalších věci okolo bych se styděl to někomu i darovat -i když jsem uvažoval o vrácení nakonec jsem si ji nechal protože má i rozsah 6 voltů a mohu s ní nabíjet vnoučkovi elektro autíčko ... jinak má pěkný modře svítíci display a to je tak asi všechno...jinak jsem z oboru pro případné rejpaly a baví mne to - měření jsem prováděl na více bateriích a i čas nehrál roli-----pokud bych mohl doporučit tak nabíječ CTEK MXS5.0-12 voltů 5 ampér který mám už pár let ale cena byla tehdy okolo 16 stovek ale to už je opravdu něco jiného než ta atrapa z Lídlu...samozřejmě dnes asi ten CTEK bude mit jiný typ ale to už si dohledáte...samozřejmě je to můj názor a nikomu ho nenutím---pěkný večer nebo den
Buď konkrétní a nasyp metodiku měření a naměřené hodnoty. Bez toho jde jen o házení anonymní špíny.
Z Lidlu mám starý i nový typ (s/bez displeje) a můžu jen doporučit. Obě vyšly ca na 400,- Kč
Kde je problém? Mně normálně nabíjela přesně 3,8A, tak jak je napsáno. Problém (i když to problém vlastně není, je to tak schválně) je při nabíjení malých nebo horších (no prostě měkkých) baterií, kdy v případě, že se napětí baterie začne rychle zvedat, přepne sama bez vědomí uživatele výstupní proud na 800 mA a to i v režimu AUTO. Ručně se dá 800 mA nastavit v režimu MOTO.
Problém je ten, že ona sice jaksi nabíjí, ale pak nabíjení ukončí, nevím podle čeho, no a dál už nabíjet nebude. Nabijení jsem zhodnotil tím, že jsem odšrouboval dekliky a změřil stav elektrolytu, kterej byl v červeným poli, čili baterka nenabitá ani napolo. Divím se, že ti znalci co ten drek chválí si to nikdy nezměřili. Ten šunt jsem vyhodil, koupil trafonabíječku z hypermarketu ( tu nejlevnější), sice nabíjím dýl, protože proud časem klesá, a musím to vypnout sám, což nevidím jako problém, ale na rozdíl nabiji do plna a jsem spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.