Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf V hatchback 5ti dver v TP psano kombi?

Od: martin23* odpovědí: 8 změna:
Zdravim,chystam se kupovat golfa 5 r.v. 2008 jedna se o hatchback 5ti dver,co me trochu zarazilo je,ze kdyz zadam do autotracer vin tak mi vyskoci kombi .Koukal jsem do ceskeho velkeho TP a tam je take psano kombi.Auto je v roce 2012 dovezene z Belgie tady jeden majitel pravidelne servisovane u VW absolvovalo 2x technickou a vse je v poradku.Vin na aute sedi a vse je jak ma byt.Ma pro to nekdo nejake vysvetleni?Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Ano, je to v pořádku. Zrovna v tom zápisu "combi" problém nehledejte. Mimochodem, také mě to překvalpilo, když jsem zakoupil nový VW přímo z prodejny...

martin23*

Opravdu?Když koukám na jiné VW Golf 5ti dvéř a přověřim je podle vin tak tam skáče normálně hathcback a u tohodle to píše kombi což je zvláštní,buď by to bylo u všech stejně nebo by musel být někde problém?Vy máte také 5ti dvéř hatchback a máte psáno kombi?Děkuji

hk

Ano, mám běžný G6, ale v TP je psáno combi.

martin23*

Aha,no kazdopadn v utery radeji zavolám do VW protože mi to příjde divné.Děkuji za odpovědi.

hk

Jsem zvědavý, jestli se tam vůbec někdo bude s vámi bavit. VW iportér je dost děs a běs v okamžiku, když po nich něco chcete. Hlavně se vyvarujte koupě auta s první verzí motoru TSI s rozvodovým řetězem! Dále od Golfa nečekejte nic víc, než od jiných značek. Kdyby škodovka měla stejně velký auto, byla by to lepší volba.

martin23*

je to rok 2008 1.9tdi 77kw..Budu volat k loudovi tam mi vzdy vyšli vstříc..

hodnocení

0x
Ja u golfa kombiku mel psane variant , takze kdo vi. Ale byla to golf 4. Radeji bych se zeptal...
martin23*

ok díky,raději se zeptám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]