Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si LED žárovku do směrovek. Když jsem dal směrovku do leva, tak interval blikání zrychlil (značí, že žárovka obyč. nesvítí), jelikož LED má menší odběr. A teď prosím, poraďte mi co dát před diodu, abych ošálil ten systém, aby interval blikání byl zachován.
Děkuji
Ne před LEDku, ale paralelně s ní. Odpor takový, aby proud LEDkou a odporem byl stejný, jako původní žárovkou. Ovšem musí také vydržet ten výkon.
Nebo nahradit ten originální přerušovač elektronickým, který nebude ovlivňován odběrem či neodběrem. Ovšem ten originál současně kontroluje funkci blinkrů.
Felicia nemá chybové hlášky pro žárovky, tak se jí to netýká.
Řeší se to elektronickým přerušovačem místo tepelného. Prodávají se i LED žárovky uzpůsobené pro tyto problémy.
Felicie má detekci vadné žárovky směrových světel. Je to právě ten zrychlený interval. Když dáte k ledce paralelně odpor, tak o tuto funkci přijdete. A to bych nedělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.