Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cim slepit?

Od: sebor® odpovědí: 13 změna:

Ahoj, nevite prosim, cim slepit tuto odrazku? Diky moc za radu! Sebor

Cim slepit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

specialni lepidlo na obtizne plasty s naleptavaci tycinkou (fixkou) nebo druhou tubickou, zni to draze, ale stoji to do kila a videl jsem to i v obycejnych dom. potrebach/zelezarstvi :) a zezadu na spoj bych dal jeste jistici sev, z mekciho plastu nebo hrubsiho igelitu tim samym lepidlem.

hodnocení

Diky za radu, poptam se tam! S.

aa*
hodnocení

2x
hodnocení

Ahoj, velmi dobry tip! Kdyz se mi to nepodari slepit, vim, do ceho mam jit. Diky moc za snahu mi pomoct! Sebor

hodnocení

Ahoj, rano jsem koupil toto lepidlo. Cena 58.-Kc. Slepeno, vse OK.

Dekuji vsem za rady! Sebor

Cim slepit? #2

hodnocení

0x

zkus jestli by to nešlo dentakrylem tedy tou vodou co se leje do toho prášku

fastcrash*
hodnocení

0x

zkus to slepit ze zadu a pak to přelep čirou folií, která se lepí na karoserie nebo na světla na ochranu. Zajeď někam kde tónujou okna nebo polepují karoserie a tam ti to přelepí. Ale tyhle odrazky stojí pár korun nové.

hodnocení

0x

Přesně složit a z vnitřní strany zalepit/slepit tavnou tyčinkou. Je průsvitná a neomezí světlo, téměř nebude vidět.

Pokud nemáte pistol na tavení tyčinky, dá se použít i trafopájka, nebo i obyč. pájka, i na úpravu, roztečení případné silnější vrstvy.

doplněno 23.03.16 20:45:

joudic, díky za upřesnění, pravda je, že jsem tu vyšší teplotu opomenul. Moje chyba.

s tou vodou osobně nemám špatné zkušenosti venku na dešti...

hodnocení

fastcrash: ahoj, nova stoji par korun?, tato odrazka pres internet stoji 1129.-Kc (orig. dil), i kdyby stala 500.-, je to porad hodne, kdyz se naskyta moznost to slepit. Kdysi davno jsem lepil dceri spojovaci pruh mezi zad. blinkry u M323 s perfektnim vysledkem, bohuzel jsem zapomnel, jake lepidlo jsem pouzil.

joudic*

tavna pistole je nevhodna do povetrnostnich podminek, ve vode povoli pokud to neni kompaktni celistvy tvar a v teple se roztece, oboji vyzkouseno :)

aa*
hodnocení

0x

to je na ferrari? za takový prachy?

hodnocení

Ano, za takovy prachy. Neumim to sem dat, je to na Autokseft.cz, Mazda3, BK

Prostě jsou holt lidi co koupí drahý díl třeba u autokelly a ne od jiného za 2x menší cenu!Tuhle jsem se díval vstř.čerpadlo na své auto-kelly za 2500 Starline,od svého dvotrního dodavatele identické z prvovýroby a za něco málo víc jak 500kč! (některé prameny udávají vstřikovací ,jiné dopravní-na benzína vícebodý vstřik)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]