Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s protokolem o emisích

Od: any71 odpovědí: 6 změna:

v servisu mi připravovali auto na technickou a zároveň mi emise i technickou zprostředkovali.Bohužel,v servisu jsem nekontrolovala protokol o emisích a tak až doma jsem zjistila,že je tam jako provozovatel uvedený manžel,který jím byl ještě před dvěma lety,než zemřel.V protokolu o TK jsem správně uvedena já.Co s tím.Mám se obrátit na servis?Na emise?Nebo to ničemu nevadí?Vše ostatní je v protokolu správně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A není to jedno? Dostala jste známku na RZ platnou na dva roky? Pak bych to neřešil -protokol z emisí se nikde neukazuje a pokud do 10 dnů nechcete prodat a pak by stejně na protokolu ( z technické) musel figurovat kupující a ne Vy nebo kdokoliv jiný! Zbytečně tím jen ztratíte čas!

karel1234
hodnocení

1x

Neresit,protokol o emisich nema po tech.kontrole zadny vyznam.

Nechapu,proc tady nekdo radi resit*bzum*

any71
24.03.16 05:51
hodnocení

hk
hodnocení

0x

Záleží, kdo je uveden v TP. Pokud vy, reklamujte emise, ať to předělají. Začal bych v servisu - na opravence máte své jméno?

any71
hodnocení

Všude je moje jméno,jen na těch emisích ne.

hk

Ať to předělají - reklamujte! Nenechte se odbít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]